Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » SOS! Valaki megkapta már a...

SOS! Valaki megkapta már a 2012-es hiányzó arképes igazolványát, vagy a büntetés utáni MOK igazolást?

Figyelt kérdés
Mert mi még egyiket sem! köszi a válaszokat!

2012. jan. 21. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, de te tényleg ennyire hülye vagy?

A korábbi válasszodnál is megírtuk többen: keresd meg a huánszolgáltató irodát a hozzád legközelebb eső szolgáltatápartnernél.

Nem tudom hol laksz, de ha egyszer vasutas igazolványod van, neked is tudnod kell milyen irodák ezek és hol találhatóak.

OTT tudnak segíteni.

ITT senki nem fog segíteni rajtad.

Hidd el, fogadd meg, menj be beszélj velük.

2012. jan. 21. 19:09
 2/9 A kérdező kommentje:

te nekem ne magyaráz! kösz!

elöször is nem véletlenül irom ki az ilyen "hülye" kérdéseket!!!

másodszor meg már megvolt a büntetés azon k**va vonaton, azt mondták hogy majd küldik a lakcímemre a MOK igazolást!(ott megadtam minden adatott szóval abban nem lehet hiba!) de nem küldtek eddig semmit! és ez 2 hete volt és nemsokára lefog járni az 1 hónapos határidő amin belül még használható záradékolással a régi! (meg állitólag azt is mondták hogy 1 hónapon belül küldik a MOK-ot is! de azt se...

szóval azért tettem fel ezt a kérdést hogy megkérdezem hogy van-e rajtam kivül is néhány ember aki hasonló cipőben jár és még semmit se kapot holott már januárból eltelt 3 hét! (ez igaz a MOK igazolásra és az Arcképesre is!)

ui:ha ezután is okoskodnál elmondanám hogy voltam 2 helyen is ügyfélszolgálaton és ők se nagyon tudnak többet mint én vagy te! szóval ennyi! kösz a választ de legalább ne hülyézz le egyből mindenkit ha nem tudod pontosan mitől van szó!

2012. jan. 22. 07:50
 3/9 10 deka farhát ***** válasza:
Én se kaptam még meg. Február 6. a határidő. Szerintem ezek az okosok nem mérték fel, hogy hány igazolást kéne nekik relatíve 30 nap alatt kiküldeni... Szóval türelemmel kell várni, ez van sajnos... :(
2012. jan. 22. 13:41
 4/9 A kérdező kommentje:
én is igy gondolom hogy ismét elrontották! köszi a normális választ kedves utolsó! küldtem is a zöld kezet!
2012. jan. 22. 14:22
 5/9 A kérdező kommentje:
és tegnap délután végre megkaptam a Mok-ot!:DDD
2012. jan. 27. 15:45
 6/9 anonim válasza:

Én is hasonló cipőben járom. Korlátozás 2012.02.02. Megmondaná valaki hol van a MOK (Start-MK) irodája ahol tudnék reklamálni személyesen? Állítólag valami kiszervezett társaság? Ugyanis a Start ügyfélszolgálaton elég tájékozatlanok, és a határidő sürget.

Köszi előre is.

2012. jan. 29. 11:00
 7/9 A kérdező kommentje:
nekem 02.09-ig volt és postán kiküldték csütörtökön! nyugi meglesz csak most kezdik kiküldeni!
2012. jan. 29. 11:34
 8/9 anonim válasza:

Köszi a választ és a biztatást. Azért megírnád, hogy a MÁV-START (Könyves K. krt) küldte, vagy valami más címről jött?

Köszi mégegyszer

2012. jan. 29. 12:07
 9/9 10 deka farhát ***** válasza:
Megérkezett az enyém is. A borítékon Kerepesi út van.
2012. jan. 31. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!