Ma kaptam egy levelet a BKV-tól, hogy fizessem ki a büntetésem, de engem nem bírságoltak meg, ilyenkor mi a teendő?
Ujuj, ez nehéz ügy. Nemrég volt valamelyik tv műsorban, h egy kissrácnak több büntetést is küldtek, mire kiderült, hogy az egyik "barátja" az ő adatait diktálta be, mikor megbüntették
Sajnos nem tudom, h ez -e a legjobb módja, de a rendőrségem bejelenteném a helyedben, h visszaéltek az adataiddal. Illetve mikor elhagytad/ ellopták a diákodat, akkor ugye ezt az iskolában be kellett jelenteni, hogy ideiglenes diákot tudj igényelni, stb. Erről nem maradt valami papír, ami bizonyító erejű lenne?
Ha bejelentetted a rendőrségen, hogy ellopták az igazolványodat (másfél évvel ezelőtt, amikor ellopták), és megvan róla az igazolásod, akkor nem kell kifizetni.
Amúgy szerintem nem sok esélyed van, sajnálom.
Hmmm, nem jelentettem be a suliba, mert addigra már nem jártam oda! A rendőrségen ugyan bejelentettem már rég, ugye a személyim miatt, de ott a diákom számát nem írták be, mert én sem tudtam, és mivel már nem voltam sulis, nem foglalkoztam vele... :/
Én aztán nem szánom meg őket, rohadt csaló banda!!!
Neked semmit nem kell bizonyítanod, minden bizonyítás a BKV-t terheli.
Ha akarsz vele foglalkozni írj nekik egy levelet, hogy azt sem tudod miről van szó, a lejárt diákod már nagyon régen nincs meg és hagyjanak békén.
Amúgy meg simán dobd ki a levelet, majd elfelejtik és annyi, de ha ügyet csinálnának belőle akkor is ráérsz majd vele foglalkozni, úgyis elvesztik, mert nem tudják bizonyítani, hogy téged büntettek meg (nyilván az aláírás nem egyezik meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!