Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » BKV büntetés. Mi a teendő?

BKV büntetés. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Megbüntettek ma reggel egy BKV buszjáraton. Rendelkezem érvényes bérlettel, de sajnos nem volt nálam. Az ellenőr elmondta, hogy ha bemutatom az érvényes bérletem akkor csak pár ezer forintot kell fizetnem. Igazából tudom, hogy nem szép dolog, de én nem szeretném ezt megtenni. Tud valaki információt adni róla, hogy ilyenkor bekerül a név valami adatbázisba? Ha nem fizetem be mi lesz? Milyen következményei lehetnek?
2010. aug. 4. 23:03
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Bocsi, hogy ezt írom, de miért fizetnél sokkal többet, ha van érvényes bérleted? Szerintem ez butaság. Vidd csak be!
2010. aug. 4. 23:14
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
mostmár késő, de ilyenkor diktálj be más nevet/címet
2010. aug. 4. 23:33
 3/21 anonim ***** válasza:
84%

És miért nem szeretnéd bemutatni az érvényes bérletedet? Csak nem retusált? :))

Amúgy igy jönnél ki a legolcsóbban, mert a végén kamatos kamat + a behajtó iroda díját is rádverik. Súlyos összeg lehet a vége.

2010. aug. 4. 23:40
 4/21 anonim válasza:
szerintem biztos azért nem akarja,mert hamis....dehát akkor meg mi lenne a dolgod?hát fizess:D
2010. aug. 5. 00:37
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
gondolom nem akar büntetést fizetni, mert ha van bérlete akkor igazságtalannak érzi
2010. aug. 5. 01:07
 6/21 anonim ***** válasza:
Ha hamis lenne netán a bérleted..Kérd kölcsön egy jófej haverét aki nem töltötte ki a diákszámát.Írd bele a tied és mutasd be azt,aztán add vissza a havernak :D
2010. aug. 5. 06:25
 7/21 anonim ***** válasza:
Bemutatási díjat fizetsz, tekintsd tanulópénznek. Ha nem, akkor megy bahajtócégnek és sokkal többet fogsz fizetni. BKV ellenőrnek nem adunk meg valós adatot és nem adunk át személyazonosításra alkalmas hatósági okmányt. Ő BKV ellenőr, semmi több. Ugyanolyan(!) jogod van simán leszállni az adatmegadás helyett, csak ezt kevesen tudják/alkalmazzák.
2010. aug. 5. 06:33
 8/21 anonim válasza:
47%

Kedves utolsó hozzászóló!

Úgy halkan megkérdezem ugyan milyen alapon várod el, hogy a JOGAIDAT bárki betartsa akkor, amikor te magad JOGTALANUL veszel igénybe egy szolgáltatást?

hányok az ilyen emberektől ...

2010. aug. 5. 13:24
 9/21 anonim ***** válasza:
32%
Kedves utolsó! a bkvnak ha lehetne EGY DARAB KIB@SZOTT FORINTOT SE ADNÉK. Így is telik a többmilliós végkielégítésekre, a metró/busz/villamos stb. meg úgy néz ki mintha most szedték volna össze őket a SZEMÉTDOMBRÓL. Ezen jobb ha elgondolkozol.
2010. aug. 5. 13:26
 10/21 anonim válasza:
90%
Látod látod itt a baj. Különben meg ugyan mi tart vissza attól, hogy "ne adj nekik egyetlen forintot" se? Nem kötelező a BKV-t használni, menj gyalog, és meglásd egy filléredbe se fog kerülni. Ez ilyen egyszerű. De itt most nem ez a téma. Persze hogy drága, én is drágállom. De senki ne papoljon jogokról, meg jogtalanságokról, amikor úgy kezdi, hogy bliccel.
2010. aug. 5. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!