Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Február 14. én mégszünik a BKV?

Február 14. én mégszünik a BKV?

Figyelt kérdés
Vagy csak megint sztrájkonak?És ha csak sztrájkolnak akkor a MÁV is velük tart? :(
2012. febr. 2. 09:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Micsoda? Megszűnik a BKV? Hát ezt meg honnan vetted?
2012. febr. 2. 10:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Hírekben hallotam és olvastam valahol meg apu mondta (buszvezető) de nem tudom hogy higyek e neki mert multkor is meg akart szünni a bkv de nem szünt :D
2012. febr. 2. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Igen, megszűnik a BKV, népünnepély veszi kezdetét és a szabadság akácfája alatt égetjük el az utazási feltételeket.
2012. febr. 2. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem fog megszűnni ez.
2012. febr. 2. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Biztosan nem fog.Az államnak a BKV,a MÁV és a MALÉV kiemelt jelentőségű vállalatai.Több lenne a kiesése pár nap alatt,mintha egyszerre belepumpálnának nagyon sok pénzt.Tudomásom szerint több 100ezer ember jár BKV-val munkába,és ha csak egy nap is kiesne,szerintem simán összeomlana a gazdaság.
2012. febr. 2. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Remélem 14-én sztrájkolni fognak, mert fontos dolgozatot kéne megírnom:PPP
2012. febr. 2. 15:49
 7/9 10 deka farhát ***** válasza:

#5:

Hát a MALÉV már befuccsolt...

2012. febr. 3. 10:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

He-he...tegnap beírja, hogy a bkv, máv, malév nem fuccsolhat be, és még 8 órát sem aludt már kasza is a malévnak...:DDD

jósnak ne menj el..:DD

2012. febr. 3. 18:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Ma 18:59

Nem is annak készülök,nyugodj meg..:) De rajtam kívül jópáran hallották,hogy az állam kiemelt jelentőségű céggé tette a MALÉV-ot,de hát ez a Magyar gazdaság..

2012. febr. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!