Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehet kisebb távra bérletet...

Lehet kisebb távra bérletet venni, mint ami a bérlet mellé járó utazási igazolványon van?

Figyelt kérdés

35km a táv, ekkora bérletet szoktam venni, a bérlet mellé tartozó kis igazoláson azonban 40km szerepel. Tanév elején vettem, akkor még nem tudtam, hogy a városon belül melyik megállóig fogok utazni, a volán irodában azt mondták, inkább ráírják a nagyobb távot, jó lesz az is. Ma viszont az ellenőr azt mondta, hogy ez így nem jó, kérjek új igazolást vagy vegyek 40km-es bérletet, különben pótdíjat kell fizetnem.

(Zárójelben tenném hozzá, sokszor átszállással utazok, tehát eljövök X városból Y-ig, ott szállok át másik buszra, ami hazahoz. És amikor felszállok az átszállásra, miért is vitatkozik velem az ellenőr, hogy milyen messze van X város onnan, amikor én erre a buszra Y városban szálltam fel?)

2012. jan. 24. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérsz egy másik igazolást és ennyi...
2012. jan. 24. 13:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Én is így jártam, újat kellett VENNEM. Nem ingyen van az ám! Csak az első. A másodikért mát 500 forintot kell fizetni. :S
2012. febr. 5. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!