Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most akkor megbüntettek?

Most akkor megbüntettek?

Figyelt kérdés
Alaphelyzet: halomozottan sérült kislányommal élek,emelt összegú családi pótlék igazoló kártyám van,amivel ingyen utazhatok kislányommal.Én eddig azt hittem hogy ez mindig érvényes de mint kiderült csak akkor ha a lányom is velem van.Utóbbi 3 évben ezt eddig egy ellenőr sem jelezte viszont tegnap meg akart büntetni az ellenőr.Elmeséltem a helyzetemet hogy milyen nehezen élünk (eléggé kiakadtam), és hogy eddig soha nem volt ilyen gond.Elkérte a személyimet (sajnos odaadtam) felírta az adatokat.Tovább "hisztiztem", megkérdezte hogy "elveszi a csekket?" Mérgemben mondtam hogy nem.Erre szó nélkül elment. Ilyenkor mi történik?Postán küldik ki a csekket?Vagy reményedhetek abban hoyg esetleg meggondolta magát?Bocsi hogy ilyen hosszú lett
2012. jan. 14. 17:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk kórházban van a gyerek, és hozzá megy, akkor se járjon?
2012. jan. 17. 10:42
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ.Konkrétan az iskolába mentem érte.

Akkor ez egy roppant felkészült ellenőr volt mert az utóbbi sok év alatt egyik sem emelt kifogást az igazolásom ellen mikor egyedül voltam,pedig sokszor jól megis nézték hogy mi az:) No mindegy jön a csekk majd valahogy kigazdálkodjuk...

2012. jan. 17. 18:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Jobban jársz ha még most bemész a pótíjirodába és eladod a történetedet, hogy nem vetted át a csekket stb stb és befizetnéd. Mertt mire ők ismét keresnek majd, a bűntetésed már többszöröse lesz annak amit eredetileg fizetnél.
2012. jan. 17. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Megvárod míg kiküldik a csekket, és írsz nekik egy levelet, hogy

1, nem te voltál /remélem, nem írtad alá/;

2, leírod, hogy mentél a gyerekért, és hagyjanak békén.

2012. jan. 18. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Persze lehet menni érte az iskolába, de a kártya attól még nem neked jár, így ez esetben sem érvényes! Sorry, de ez van!
2012. jan. 18. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:

"2, leírod, hogy mentél a gyerekért, és hagyjanak békén."

Rögtön össze is szarják magukat, jajj szegény a gyerekért ment... Miért akkor nem kell jegyet váltani vagy mi?

Fizesse be a bűntetést aztán viszont látásra. Nem halmozódik a bűntetés nem fáj utána a feje.

Itt a gyakorikérdéseken is hetente olvasni, hogy leszarta a bűntetést a delikvens aztán hónapokkal évekkel később már 10x-esét követelik rata...

2012. jan. 18. 18:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Próbálkoztak nálam is 3-4 éves büntetésekkel, amikor kértem az EREDETI papírokat, kiderült, hogy vagy a nevem, vagy az akkori lakcímem, vagy a születési dátum nem stimmelt.Megírtam nekik, hogy akkor talán menjünk bíróságra, na azóta csendben vannak. /soha nem büntettek meg/
2012. jan. 19. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!