Most akkor megbüntettek?
Figyelt kérdés
Mai nap a vonaton egy kalauz elvette az igazolvány tokomat kivette belőle a bérletemet,széhajtotta,megnézte,és tegnap óta lejárt,erre vetetett velem egy jegyet,majd kitépte a kezemből ismét a tokomat,kivette belőle a diákom,felírt valamit,és azt mondta,hogy csalásért fizessek azonnal 8 ezer forintot,mire én mondtam,hogy van nálam kb. 100 forint,erre ő "akkor várjad csak a csekket,hétvégére megjön." Most meg vagyok büntetve?Honnan fizessek a mávnak 8 ezret,ha szegények vagyunk?15/F2011. nov. 19. 18:11
1/7 anonim válasza:
már mutattad meg neki az igazolvanyod? alapbol kerdi hova menjen a csekk. kitalalok valami kamu cimet. ennyi :D
2/7 anonim válasza:
Miért nem vettél felszállás előtt jegyet, ha tegnap lejárt a bérleted ?
3/7 A kérdező kommentje:
A bérlet,meg a diák a tokban volt,ahogy írtam,azt meg kivette a kezemből
2011. nov. 19. 18:35
4/7 anonim válasza:
Kaptál valami elismervényt a büntiről?Mert kellet volna adni valamit.,,szerintem.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmi elismervényt,egy ismerősömmel történt hasonló,de vele aláirattak valamit,én pedig nem kaptam semmit,és nem is iratott alá velem semmit.Csak a diákomat nézegette,amit kitépett a kezemből és felírt magának valamit
2011. nov. 19. 19:12
6/7 anonim válasza:
Nem feltétlen kell kapnia. Vagyis van olyan verzió, hogy az utas nem veszi át az utasleadási lapot.
Elég kétes ügy, reméljük nem él vissza az adataiddal...
7/7 anonim válasza:
Ha nem írtál alá semmit nem lesz itt semmi baj.Vetet veled jegyet meg minden és csak 1 nappal járt le a bérleted.Nem az ilyenekre pecáznak hanem akik folyton bliccelnek.
Nem a te fajtád károsítja meg a BKV-sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!