A metróban milyen jogon kérik a jegyet/bérletet? Azok csak bizt. őrök!
"Erre is van megoldás: szólni kell."
Pontosan, de tömegesen. Egy-egy ember hiába hőbörög, hülyének nézik, mert a többinek bezzeg jó...
Bármilyen ilyen kezdeményezéshez csatlakoznék, mert nekem is az az érdekem, hogy normális, hatékony tömegközlekedés legyen, ahol fizető utasok utaznak, beleértve magamat is, de azokat is, akik melegedni vagy lopni szállnak fel.
Ha elküldik őket, hát elküldik, túlzottan nem izgat. (Leszámítva, hogy szerencsétlenek nem tudom, miből tartják el a családjukat majd.)
Az igazság az, hogy társadalmilag meg a nép nevében nem tudok felháborodni...
Tényleg elég sokan háborognak, főleg azok közül akik nem vesznek jegyet ( legalábbis a hozzászólásokból nekem úgy tűnik ).
Az ilyen " nem támogatom azt a pénzmosodát" meg nem veszek jegyet amíg a korrupt vezetést le nem cserélik" embereknek el kéne azon gondolkodni, hogy mi lenne Budapesten enélkül a sz@rszemét BKV nélkül.
Van egy jó megoldás, zárjuk be. De most komolyan ( nem privatizáljuk, mert akkor megint a háborgás menne csak), fullosan leállítani, az állam meg eladna mindent.
Meghirdetni egy nemzetközi pályázatot Budapest Tömegközlekedési szolgáltatásaira, csak referenciával rendelkező cégek jelentkezhetnének, feltétel lenne a közúti járművek esetében ( busz és troli) a jármű nem lehetne 2 évnél idősebb a szolgálatba állításkor, és az üzemeltetés során 8 évnél idősebb jármű nem vehet részt a közlekedésben. Nyilván villamosnál és metrónál tágabb határok lennének.
Ha egy profitorientált magáncég szolgáltatná a főváros közlekedését akkor meg lehetne nézni az árakat, a mostaniakhoz képest. De legalább az összes b*zinak kellene jegyet venni,akit bliccelésen kapnak annak pénzbirság és eltörni mindkét kezét. Ha egy éven belül megint elkapják akkor az egyik lábát :) A graffitisekkel meg felmosatnám a 3-as metró alagútját éjjel üzemszünetben. Minden nap.
Lenne normális tömegközlekedésünk,de a sok kocsog akkor is sírna valamiért....
Előző: a stílusodat leszámítva egyetértek veled. Én 5 évig vettem a saját fizetésemből a bérletet, erre a pénzemet Nokiásdobozban odaadja az egyik szemétláda a másiknak. Minden év azzal ér véget, hogy kifizetik a haverok egymásnak a prémiumokat (mire?!), aztán megfenyegetik a fővárost, hogy azonnal csődbe megy a BKV, ha nem fizetik ki a felhalmozott veszteségüket. Hát elegem lett.
Így van, menjen csak csődbe az egész, és én leszek az, aki mindenkit arra buzdít, hogy támogassa jegyvásárlással az új vállalatot. De addig soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!