Milyen durva már hogy a Zugló vasútállomásnál nem lehet BKV bérletet venni?
Magán az állomáson van a pénztár...
MÁV papírra nyomtatják.
Nem tudom, hogy az ottani pénztár, hogy van nyitva (a BKV honlapján persze fent van), de azért annyira ne legyen már muszáj lógni.. Bármikor meg lehet venni előre a bérletet, bármilyen dátummal. Kivétel a következő évre átlógók, ott max 30 nappal korábban, illetve a következő évi bérletek, mert dec. közepe táján (vagy után..) kapják a pénztárosok a készletet.
Ez azért nem követel olyan hatalmas előrelátást.. amúgy meg Pestnél élhetőbb városokban sincs minden (nagyobb?) kereszteződésben pénztár, sajnos mondjuk az automaták terén elég rosszul áll a cég.
Csak úgy jártam h elfogyott a pénzem akkorra, és igy megkellett várnom a hóeleji utalást. S ezért kellett lógnom. Egyébként megnéztem,vasárnap egész nap zárva van az a pénztár.Bosnyák tér, 7-es autóbusz-végállomás *
6.00-20.00 8.00-16.00 Zárva Hétköznap szombat ill vas.
Mondjuk valaki folyamatosan lóg,rendszeren.Szerintem az az 1-1 megálló havi szinten nem gáz. Vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!