Miért számozták meg a héveket?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 17:10
2/4 anonim válasza:
Az lett volna a koncepció, hogy a metróval egységes számozást kapjon, 1-től 4-ig metró, afölött HÉV.
3/4 anonim válasza:
Ahogy második mondja. Mindenesetre, én azóta keverem-kavarom őket és mások is. (Megtarthatták volna egy ideig a régi név és az új szám kombinációját... Hogy megszokja a jónép.)
4/4 anonim válasza:
OFF: Nahát, ezt én sem tudtam. Egyszer csak arra lettem figyelmes, h a metróban a Batthyány téren már nem azt mondják, h átszállhatnak a szentendrei hévre, hanem azt, h az 5-ös hévre. Egyébként tényleg megtarthatták volna úgy, h 5-ös, szentendrei hév.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!