Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Dec 22-én lesz a forgalmi...

Dec 22-én lesz a forgalmi vizsgám délben. Mennyire nagy ilyenkor a forgalom?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
város függő. Igaz ebédidő van, de munkanap. Szerintem nem lesz nagyon vészes. Meg ne parázz akkor sem, ha sokan vannak az utakon. Figyelj oda mindenre és sikerül. Sok sikert.
2011. dec. 20. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi Szépen! Úgy legyen.
2011. dec. 20. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha többen vannak még talán jobb is, mert lassabban halad a forgalom. (Igaz, több a hülye is.)
2011. dec. 20. 22:43
 4/7 anonim válasza:

Szia! Szerintem nem lesz nagy forgalmad. Én is dél körül voltam, és hála az égnek nem volt nagy forgalmam

Sok sikert hozzá!

2011. dec. 20. 23:32
 5/7 Jászay András válasza:
Azért gondolj arra is, hogy két nappal Karácsony estéje előtt hányan járják még a várost, mert az utolsó pillanatokig halogatták az ajándékvásárlást. Ne lepődj meg, ha nagyobb lesz a forgalom, meg azon sem, ha idegesek lesznek az emberek. Te próbálj meg nyugodt lenni, és légy nagyon óvatos!
2011. dec. 21. 08:24
 6/7 kisscolos válasza:
Az egész vizsgát dugóban fogod tölteni. örülj neki :D
2011. dec. 22. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom már lezajlott. De ha attól parázol hogy mekkora forgalomban kell vezess lehet nem kellene eröltetned.
2011. dec. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!