Dec 22-én lesz a forgalmi vizsgám délben. Mennyire nagy ilyenkor a forgalom?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 18:03
1/7 anonim válasza:
város függő. Igaz ebédidő van, de munkanap. Szerintem nem lesz nagyon vészes. Meg ne parázz akkor sem, ha sokan vannak az utakon. Figyelj oda mindenre és sikerül. Sok sikert.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi Szépen! Úgy legyen.
2011. dec. 20. 18:16
3/7 anonim válasza:
Ha többen vannak még talán jobb is, mert lassabban halad a forgalom. (Igaz, több a hülye is.)
4/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem lesz nagy forgalmad. Én is dél körül voltam, és hála az égnek nem volt nagy forgalmam
Sok sikert hozzá!
5/7 Jászay András válasza:
Azért gondolj arra is, hogy két nappal Karácsony estéje előtt hányan járják még a várost, mert az utolsó pillanatokig halogatták az ajándékvásárlást. Ne lepődj meg, ha nagyobb lesz a forgalom, meg azon sem, ha idegesek lesznek az emberek. Te próbálj meg nyugodt lenni, és légy nagyon óvatos!
6/7 kisscolos válasza:
Az egész vizsgát dugóban fogod tölteni. örülj neki :D
7/7 anonim válasza:
Gondolom már lezajlott. De ha attól parázol hogy mekkora forgalomban kell vezess lehet nem kellene eröltetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!