Szoktál a 3-as metrón utazni?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor nem félsz? "rosszul rögzített síneken, repedő vázú, félig elrozsdált, öreg kocsikon zötykölődni"?2011. dec. 14. 16:16
1/10 anonim válasza:
Szoktam utazni rendszeresen.
Nem félek.
2/10 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, jó az a magyar prolinak. :D
3/10 anonim válasza:
Ma olvastam én is, azt hiszem soha többet nem megyek ezzel a metróval, nem elég hogy állandóan füstöl valamelyik, most már a sinek is szétrohadtak.
4/10 anonim válasza:
Mások külön fizetnek, hogy majrézzanak a hullámvasúton, ez legalább nem kerül külön pénzbe. (Úgyis arra megyek.)
:D
5/10 anonim válasza:
Hála az égnek nem kell tömeg közlekednem. Szánalmas ami a BKV-nál folyik. Hihetetlen, hogy valóban megvárják, amíg nem követel egy vagy több emberéletet ez az egész.
6/10 anonim válasza:
Naponta legalább egyszer.
Kicsit félek, mert kb. tuti, hogy lesz baleset, csak mikor és mi...
De még mindig arra visz a legtűrhetőbb útvonalam.
Utálom a 6 percenként járó (metróhoz képest sok, ami ugye 2-3), 10 perces buszutakat a totál oxigénhiányos, 190%-osan tömött buszon a gettó közepén. A 3-as metró az alternatívája ennek.
7/10 anonim válasza:
nem, aztse tudom mikor voltam utoljára pesten
8/10 anonim válasza:
Sajnos kénytelen vagyok, mert az otthonom és az iskolám között pillanatnyilag ez a leggyorsabb útvonal (így fél óra, másik útvonalon 50 perc körül lenne).
9/10 anonim válasza:
Szerintem a média csak blöfföl, ha olyan veszélyes lenne, nem engednék, hogy üzemeljen. Ez az EU, nem Afrika.
10/10 10 deka farhát válasza:
Okoskáknak üzenem, hogy direkt azért lett levéve az engedélyezett sebesség 60 km/h-ra, mert ezzel a sebességgel még biztonságos a közlekedés (kisebb a dinamikus terhelés mind a pálya, mind a metrókocsik részéről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!