Most ha a szmogriadó alatt valaki bkv-n utazik és felmutatja a jogsit/személyit/valami iratot ami bizonyitja hogy autó helyett bkvn utazik akkor lehet belőle baja? (Megbüntetés vagy hasonló miatt kérdem)
Anyum kocsija piros matricás,s kellett mennie valahova.Villamossal kellett mennie.Erre a 37es villamosról leszállitották hogy ez nem megy el addig amig ő szeretne menni.Igy átszállt a másik villamosra.(28asra)S utána még be ment a munkahelyére.Igy 3jegyet kellett(nem tudom hogy valójában elhasznált-e,ahogy őt ismerem elhasznált) elhasználnia. Szerintetek van ilyen kedvezmény vagy lehetőség hogy ha szmogriadó van akkor az autósoknak ne kelljen vennie jegyet?
Még régebben volt erről szó,de akkor nem érintett minket mert még kék matricás volt a kocsi,most piros...
Köszönöm előre is a válaszokat!
"Akkor honnan tudod mit csinálnak 1 BKV műhelyben ?pl ?"
Miért te honnan tudod? Láttad a roncshalmaz autódból? -.-'' ...
Állítólag azt is láttad hogy a BKV buszokon lyukas a padló és kilátszik a föld... Ezt is hol látad....?
Megannyi kérdés...
ne húzd fel magad!!!! szú száá szúúú szááá
"Miért te honnan tudod?Láttad a roncshalmaz autódból?"
mit ártott neked az én kis autóm ,hogy örökké szapulod?
"csak vannak akik küzdenek az igazukért ,de ha nem ért hozzá nem értem miért kell itt okoskodni "
Nem tudom feltűnt-e de te ugyanezt tetted.
Osztod itt az észt, hogy szerinted lyukas a busz padlója és kilátszik a föld a buszból, közben meg soha nem közlekedsz BKV-val.Akkor mégis ki osztja az észt alaptalanul?
Szállj már magadba kicsit...
"Szállj már magadba kicsit..."
2 év munka viszony a bizonyos cégnél alapos indok a számodra ? ???????????????????????????????????????????????????Én tudom ,hogy miről beszélek !!!!!!!! ;)
"Jaaa, jaa most már BKV-s is lettél."
csak VOLTAM
am meg még nem mehetek ,mert nincs 22 óra
A rendeletet sem tudod ,hogy reggel 6 - 22ig küldenél 8 kor hogy megkapjam a büntit csúnya dolog ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!