Most ha a szmogriadó alatt valaki bkv-n utazik és felmutatja a jogsit/személyit/valami iratot ami bizonyitja hogy autó helyett bkvn utazik akkor lehet belőle baja? (Megbüntetés vagy hasonló miatt kérdem)
Anyum kocsija piros matricás,s kellett mennie valahova.Villamossal kellett mennie.Erre a 37es villamosról leszállitották hogy ez nem megy el addig amig ő szeretne menni.Igy átszállt a másik villamosra.(28asra)S utána még be ment a munkahelyére.Igy 3jegyet kellett(nem tudom hogy valójában elhasznált-e,ahogy őt ismerem elhasznált) elhasználnia. Szerintetek van ilyen kedvezmény vagy lehetőség hogy ha szmogriadó van akkor az autósoknak ne kelljen vennie jegyet?
Még régebben volt erről szó,de akkor nem érintett minket mert még kék matricás volt a kocsi,most piros...
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nincs...
Pécsett gondolkodnak rajta hogy a szmogriadó alat ingyen legyen de ott sem határoztak még róla.
És? Senki nem kötelezte hogy piros/fekete plakettes autót üzemeltessen. Persze még kárpótolják is őket hogy jajj istenem ma nem lehetett háztól-házig autókázni...
1-2 nap ki lehet bírni azt a 3 vonaljegyet...
"1-2 nap ki lehet bírni azt a 3 vonaljegyet."
(1 jegy 320FT) nekem munkába kell csak oda 3 db az 960ft vissza megint 3 db 960FT = 1920ft nézzük 2 napig BKVzok csak a munkába nem mentem sehova!!!! 3840ft
3840ért kapok 9 liter benzint és elmegyek vele durván 120km . Munkahelyem kb 15 km és kocsival 15 perc BKV legalább 1 óra és össze is fagytam *urvajó
Lehet venni az előírásoknak megfelelő autót.
Tetszik-nem tetszik- ez a törvény pillanatnyilag. Lehet írni az ombutsmanusnak , hogy hátrányos megkülönböztetés éri így azokat, akiknek nem megfelelő az autójuk.
ha rosszabbodik a szmog helyzet, akár minden személyautót letilthatnak. Akkor az összes autósnak járna ingyen BKV?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!