Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem nyílik ki nekem az...

Miért nem nyílik ki nekem az érzékelőgombos villamosajtó?

Figyelt kérdés
Idegbaj kerülget, mikor ilyen villamos jön. Főleg a 41-essel van tapasztalatom. Hiába csinálok vele bármit, nekem nem nyílik ki. Tisztában vagyok a használatával, tehát nem én vagyok balfék. :D Hiába teszem rá az ujjam, rá is tenyerelhetek, de semmi. Általában inkább ott szállok fel, ahol más már kinyitotta, vagy ahol van leszálló ember. Busznál nincs ilyen gondol úgy emlékszem. :)
2011. okt. 31. 19:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az is jó nagy hülye volt aki ezt kitalálta.Hagyományos gomb sokkal jobb.
2011. nov. 1. 22:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Szerintem is jobb a normális megnyomni való gomb. Nem kell itt a pompa.

Nem retkes a kezem! :)

Azt viszont kipróbálom, hogy rajtahagyom a kezem (ujjam). Bár ha 2mp alatt nem vesz észre, akkor sztem később sem. :S

2011. nov. 2. 01:36
 13/14 anonim ***** válasza:
[link] Ha ilyen villamos van márpedig a 41-esre KCSV7 van beosztva akkor ott nem működik ha csak hozzáérsz mivel az egy kapcsoló és kapcsolni kell vele úgy mint a lámpánál.
2011. nov. 14. 21:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem, amiről én beszélek az nem kapcsoló, hanem rendes érintős gomb.
2011. nov. 15. 12:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!