Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem nyílik ki nekem az...

Miért nem nyílik ki nekem az érzékelőgombos villamosajtó?

Figyelt kérdés
Idegbaj kerülget, mikor ilyen villamos jön. Főleg a 41-essel van tapasztalatom. Hiába csinálok vele bármit, nekem nem nyílik ki. Tisztában vagyok a használatával, tehát nem én vagyok balfék. :D Hiába teszem rá az ujjam, rá is tenyerelhetek, de semmi. Általában inkább ott szállok fel, ahol más már kinyitotta, vagy ahol van leszálló ember. Busznál nincs ilyen gondol úgy emlékszem. :)
2011. okt. 31. 19:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fingom sincs hol van ilyen gomb, de nyomd finoman és jó lesz az. De legalább nyomkodhatsz valamit. A DKV-nál nyomhatod napestig akkor se nyílik ki az ajtó...
2011. okt. 31. 19:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Hiába finomkodom vele. Szépen ráteszem az ujjamat, vagy rányomom, simogatom :D, ujjheggyel, ujjbeggyel, tenyérrel, tök mindegy, nekem nem nyílik ki. :S
2011. okt. 31. 19:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó gombot nyomsz? Amelyik szép zölden világít, azt kell nyomni.
2011. okt. 31. 19:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Direkt kiemeltem, hogy nem vagyok hülye...
2011. okt. 31. 20:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Ilyenkor elkezdem ütni, mint az állat :D

Legalább levezetem a feszültséget :D

2011. okt. 31. 20:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Ja, de nálam nem csak egy-két alkalom van ilyen. Hanem soha nem nyílik ki. Már véresre vertem volna a kezem, ha ütném állandóan! :D
2011. okt. 31. 20:40
 7/14 anonim ***** válasza:

Rossz az ujjtechnikád.

Naponta többször tömegközlekedek. Még egyszer sem fordult elő, hogy ne nyílt volna az ajtó

2011. okt. 31. 20:52
 8/14 A kérdező kommentje:
De ezt nem lehet rosszul csinálni. Megnyomom, illetve ráteszem az ujjamat, kész, ennyi...
2011. okt. 31. 21:15
 9/14 anonim ***** válasza:
énis félek tőle hogy mivan ha nemvesz észre, mivel csak vmi érzékelő van ott, nincs olyan "gomb" hogy érezzem hogy na most kattant és akkor nyomom, szal zavar, de még mindig kinyilt. kesztyűben esélytelen, de lehet nagyon retkes a kezed :D
2011. nov. 1. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez ismerős nekem is. Az szokott célravezető lenni, hogy nem nyomkodom, hanem folyamatosan rajta tartom az ujjam.
2011. nov. 1. 15:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!