Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szereti itt valaki a vonatokat...

Szereti itt valaki a vonatokat nagyon? A MÁV nem tudja a választ.

Figyelt kérdés

Mosonmagyaróvár-Budapest viszonylatban (Hegyeshalom, Győr, stb. pályaudvar is szóba jöhet) hol van alacsonyplatós vonat, mi a száma, mikor jár?

Fájós térd miatt.

És ugye a pályaudvaron se kelljen lépcsőzni.

A vonatkozó jogszabályok is érdekelnének, ugyanis ezt nem lett volna kötelező 25 évvel ezelőtt megoldani?....

Csak rémlik valami erről.

ma 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
A menetrendben kellene lennie piktogramnak, ami jelzi, hogy alacsonypadlós.
ma 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
1: Egyrészt nincsen sajnos, legalábbis nem látunk, másrészt hetek óta nézegetjük, telefonálunk és nincsen... MÁV semmit nem tud.
ma 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:

A menetrendek.hu-ra gondolsz egyébként?

Arra még azt is mondta a MÁV, hogy az nem megbízható...

ma 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 Nem. Bár nagyon ritkán vonatozok, de olyankor az elvirát szoktam nézni. Én úgy emlékszem, hogy ott mutatja. De lehet rosszul emlékszem.

Egyébként nem túl meglepő, ha sehol sem jelzik és a központ sem tudja. Ismerjük a MÁV-ot. Csoda, ha van valami működőképes, ami jönni tud. Hogy éppen mit sikerül előkukázni, azt már a fene sem tudja megjósolni. Ma ez, holnap az. Magyarország jobban teljesít, tudod...

ma 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:

"Arra még azt is mondta a MÁV, hogy az nem megbízható..."

És igazuk is van. Ott ne nézz vasúti menetrendet!

Ez a jó és biztos: [link]

Győri átszállásal oldható meg.

Az állomásokon történő lépcsőzést nem tudom hogy most hogy van, építettek-e már lifteket, rég jártam már arrafelé. Valszeg nem oldották még meg.

[link]

ma 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!