Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Gyalog megéri? Többi lent

Gyalog megéri? Többi lent

Figyelt kérdés
Találtam egy 4 órás állást ami tetszene is csakhogy a tömegközlekedés a munkahelyre katasztrófális. A meló reggel 6-10-ig lenne. Én a város másik végén lakom. A reggeli bemenetel nem lenne gond, mert van arra egy gyár és oda reggel indítanak járatot. Viszont vissza csak 14.15-kor jön busz. Tehát a gyári munkásokhoz igazítják az egyetlen járatot ami oda megy. Gyalog nekem hazafelé kb 1 óra lenne az út jó időben. Télen hóban ennél jóval több. Szerintetek 4 órás munkáért megéri ez? (autóm nincs vezetni sem tudok. A munka egyik feltétele az állandó készenlét egy héten 1-3 alkalommal)
2011. okt. 30. 09:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy vagy vele, de gondolom nincs munkád. Így a semminél pont 4 órával több lenne.
2011. okt. 30. 09:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ezen múljon az állás. Egy óra séta szerintem nem annyira nagy szám, mint azt sokan hiszik, sőt egy fárasztó munkanap után még kellemes is lehet és legalább haza úton kitisztul kicsit a fejed, ráadásul pár hét alatt belejössz és egyre gyorsabb leszel:) Én kifejezetten díjaznám, ha olyan napirendem lehetne amiben benne van fél óra - egy óra gyaloglás.
2011. okt. 30. 09:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Az állandó készenlét azt jelenti hogy hívnak és fél órán belül lent kell lennem. A város másik végén lakom ez a munkahely meg kiesik mindentől. Ha nem lenne az állandó készenlét elvárás, akkor nem gondolkoznék ennyit, viszont azt nem biztos hogy teljesíteni tudnám a fentebb leírtak miatt.
2011. okt. 30. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:
akár kerékpározhatnál is. Az egy órából lenne 15 perc.
2011. okt. 30. 09:33
 5/11 anonim válasza:
Megérné:)
2011. okt. 30. 09:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Vegyél biciklit.
2011. okt. 30. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha 1 órányi járóföldre vagy, az azt jelenti, hogy kb. 5 km.

Meg kell kérdezni a szomszédokat ha úgy alakul, valaki be tudna-e vinni

Most bevállalnám, elkezdenék bringával bejárni és közben csinálni egy kismotorra jogsit (robogó). Amikor megvan, addigra meg összespórolnék annyi pénzt, hogy tudjak venni egy robogót. Utána már azzal járnék.

Ha a város másik felén lax, nem tudsz-e eljutni mondjuk félútig tömeggel, és utána gyalog? Még az is jó lehet...

2011. okt. 30. 10:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem az állásra, majd meglátjuk mi lesz. Az is lehet hogy vissza sem jeleznek.
2011. okt. 30. 13:03
 9/11 atilis ***** válasza:

Ma Magyarországon az állandó készenléttel teljesítendő munka feltételeit a Munkatörvénykönyve nem hogy nem ismeri el, de egyenesen tiltja. Ha valakit így foglalkoztatnak, akkor a munkáltató bűncselekményt követ el! Ha kaptál valamiféle munkaszerződést, azt érdemes lenne elolvasni hogy van-e benne kitétel az állandó készenlétről - --gondolom nincs, meg nem is lesz szerződés.

Ha nagyon jó pénzt ajánl neked, illetve az állandó készenlétre is megegyeztek egy jó órabérrel, akkor fogadd el, és vegyél egy biciklit, amivel még spórolsz a jegyen is. Télen meg jól fel kell öltözni, én is mindenhova azzal járok.

2011. okt. 30. 17:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Raktár kezelői és adminisztrációs munka ez. Az önéletrajz mellé meg kellett küldeni a bérigényem.
2011. okt. 30. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!