Ilyenkor elég egy jegyet lyukasztani, az nem elég?
11/20 A kérdező kommentje:
Muszáj bliccelnem mert bérletre nincs pénzem, most lesz egy 1 hetes melóm (diák), amúgy meg dolgozni se tudok sehol mert basznak felvenni hiába keresnek embereket, szted akkor miből fizessem még azt is?:D Nem ilyan egyszerű az azért. Lehet h neked a segged alatt van minden de nekem nem. És inkább bliccelek h ne kelljen napi 4 jegyre költenem mert akkor már éhen haltam volna. Amúgy is mindig bliccelek, és kerülök, meg megyek 2× annyit csak ezért..viszont most oda megyek ahova kb sose járok, és jó lenne hajnalban nem eltévedni vagy kiszolgáltatottnak lenni a sok parasztnak.
Ennyire unatkozol vagy így oldod a feszültséget?
12/20 A kérdező kommentje:
ha mindenki más pénzét meg egyebét lopja és egyre szarabbul áll ez a nyamvadék ország is, szerinted miért érné meg becsületesnek lenni?:D Majd ha nem csak az emberek fizetését csökkentik és emelik az ételeket meg kb minden kutyaf.szát, akkor várd el hogy legyen becsületes az ember, de míg engem leszarnak addig én is hasonlókat adok vissza az embereknek. Ennyi az egész!:D Becsületesen azt adom vissza amit kapok.
Leírtam neked én is, és más is, hogy létezik az átszállójegy, ami olcsóbb, mint 2 vonaljegy. Kábé észre sem vetted. Tudod, nem azért tehetem meg, hogy megveszem a bérletet, mert mindent alám raktak, hanem mert megdolgoztam érte. Attól, hogy a te életed el lett cseszve, másnak még lehet jó. Csak azt nem értem még mindig, hogy minek tetted akkor fel a kérdést?
2011. okt. 29. 10:27
14/20 A kérdező kommentje:
Mi ez a számonkérés he? Nem mindegy az neked? Pofám leszakad az ilyen g.ciskedő emberektől pedig alapból nyugodt ember vagyok...
Látom, kár veled vitatkozni. Ha az eddigi kérdéseimre nem akarsz, akkor legalább egyre válaszolj. Miért nem jó az átszállójegy?
2011. okt. 29. 12:06
Hallod, spórol vele 200 Ft-ot....marhára megéri az is, én egy ezresből megjárom vonattal Vecsés-Nyugati vonalat és még vissza is kapok 200 Ft-ot. Ennyit a bkv-ról meg a vonalairól.
2011. okt. 29. 15:50
Ne haragudj már, ha utazni akar, fizessen. Kész, ennyi. Tény, hogy a BKV díjszabása messze a legpofátlanabb egész Európában, de ha valamit használni akarok, azért fizetek. Jah, hogy a kérdező kedves tipikus magyar, hogy ide nekem mindent, ingyen de aztán a legjobbat abból is. Na ez az, amivel nem lehet mit kezdeni. A londoni tömegközlekedés is drága. Nekünk is, és a kinti fizetésekhez is. Mégsem jut eszébe senkinek bliccelni. Jah, hogy ott van utazási kultúra.
2011. okt. 29. 15:54
Azért nem olyan egyértelmű ám, hogy mikor jelenik meg egy ellenőr. Egy hónappal ezelőtt a villamoson mellettem ült egy srác, egyszer hopp, előhúzta az igazolványát meg a karszalagot és kérte a jegyeket.
2011. okt. 29. 20:48
ma 15:54
Igen de Londonban nem is redvás lerobbant járművek járnak amik mindennek elmondhatók csak nem biztonságosnak...
2011. okt. 29. 20:50
20/20 A kérdező kommentje:
Csak hogy örülj azért válaszolok rá, mond már mi a jobb az átszállóban, ahogy írták már, k.rvára sok az a 200ft amit megspórol az ember...2 kerülettel arrébb akarok menni és már azért egy ezrest kell fizetnem így. Ennyiből 2× megjárok talán még vidéken is valamit...
Baromira nem érdekel az okoskodásod ha annyira folytatni akarod csináld máshol. Nem te hiányzol a napomból.
Kapcsolódó kérdések: