Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » InterCity vonaton milyen a 2....

InterCity vonaton milyen a 2. osztályú kocsi?

Figyelt kérdés
Eddig mindig 1. osztályon mentem, de most már nem volt hely abban a kocsiban. Sokkal rosszabb a 2. osztály? Ha betelt az első, miért em raknak rá még egy kocsit?
2011. okt. 28. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt már csak csendben említem meg, hogy a képeden éppen Hatvanban van lefotózva, ami szintén történetesen kelet.
2013. júl. 29. 20:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Hatvan és Szolnok azért az ország egészét tekintve nincsenek olyan nagyon keletre, mégha a Dunán innen is feküsznek. De pl. fontos keleti megyeszékhelyekre, Nyíregyházára, Debrecenbe csak többnyire lepukkant gyors és személyvonatokkal, vagy közepes IC-kel lehet eljutni. A Bp-Záhony vonal IC-jein pl. a MÁV honlapján nem szoktam látni a Wifi-jelet, ami egy ilyen forgalmas vonalon gáz. Egyes gyorsvonatok meg a legelhanyagoltabb vonalak járataival is fölveszik a versenyt. Igaz, amióta elkezdték kicserélni az üléshuzatokat, némelyiken jobb a helyzet.

Engem mindenesetre megdöbbentett, hogy ma valaki önszántából első osztályú jegyet vált (még ha módosabb is). Ezek szerint vannak olyan vonalak az országban, ahol a magasabb osztály nem pusztán pénzlehúzás ugyanazért a szolgáltatásért. Kiváncsi lennék, hol szokott utazni a kérdező.

2013. júl. 29. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!