Miért a reggeli busszal megy az összes öregasszony a temetőbe, piacra?
Pécs, reggel. Városba befelé menő busz. Munkába siető emberek, diákok. A buszon lévő tömeg fele azonban vagy a temetőbe megy, vagy a piacra.
A sok nyugdíjas nem ér rá később menni, amikor egész nap otthon van?
Vélemények, indokokat várok...
A budapesti éjszakai járatokon van ellenőr, biztonsági őr, akinek mutatnod kell a jegyedet.
Ha nincs fel sem enged, mert eléd áll és letessékel.
Te vagy eltévedve, ha azt hiszed, hogy vásárolni járnak a piacra! Nekik az olyan, mint a fiataloknak a facebook.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 00:15
EZ MEKKORA VÁLASZ :)))És milyen igaz!!!!
Amúgy a kérdés is jó,sőt tovább is lehetne boncolgatni hogy miért DÉLBEN mennek feladni a lottót a kiszáradt,alacsony vérnyomású mamik és papik nyáron,amikor HŐSÉGRIADÓ van és 38 fok :D ???
Amúgy megértem a kérdezőt,de az is igaz hogy toleránsabbnak kell lennünk egymással valóban.Egy közösségről sok mindent elárul hogy hogyan bánik az öregeivel.És ne felejtsük MI IS leszünk olyanok,ha egyáltalán megérjük,mert előbb meg kell érni azt a kort,amit nekik már sikerült.Gondold azt hogy inkább állsz végig,mert erős vagy és fiatal..ők gyöngék már,törékenyek,védtelenek.Mi mai fiatalok teljesen elvadultunk,lenne mit tanulnunk a régiektől,tisztességet,erkölcsöt,előzékenységet stb
Engem sokkal jobban zavar ha cigarettázó cigányokat látok a buszon,vagy részeg hajléktalant,akinek a hajában nyüzsögnek a tetvek,tbc-s és a tetejébe még össze is csinálta magát.Na nekik SEMMI keresnivalójuk nincs a tömegközlekedésen.Különben is,hová mennek???
Áhhh. Csúcs! Én is pécsi vagyok, szerencsére egy ideje nem kell reggel mennem a városba, de agybaj, ami itt megy.
Az a szomorú, hogy ha fiatal vagy, akkor nincs semmi bajod. Nem vagy fáradt, nem vagy rosszul. Tök jól vagy, friss és fitt és kész. Ennek így kell lennie.
Én kifizetem a közel 7000 forintos bérletet, ő meg ingyen utazik, de ha lemerek ülni, rögtön nekiáll okoskodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!