Zugló vasútállomásra miért nem építenek legalább felfelé egy mozgólépcsőt a peronhoz? Mikor újítják már fel? Szégyen, ahogyan kinéz.
Az a kedves válaszoló aki szerint alig van forgalma nézzen i reggel 5-7(8)-ig majd délután 13-18-ig, és megnézheti milyen amikor nincs forgalma.
Főleg, amikor a pénztárnál az ajtóig áll a sor......
Kérdező. Az állomás kb 5-6 éve teljesen fel lett újítva. A tető, a váró, festés kívül belül. A kultúra megvetette a lábát azóta.........
Nekem egyszer a hátam mögött dobták be kővel az ablakot amikor a pénztárossal beszélgettem.......
16:18-as válaszadónak
A Nyugatiban van mozgólépcső az aluljárótól felfelé a vágányokhoz. Igaz nem mindenütt (ahol és ahogy kellene), de legalább 1 van!!! (A metró mozgólépcsőén kívül.)
A KÖKI-n (Kőbánya-Kispest vasútállomás) is van mozgólépcső, úgy emlékszem néhány perontól felfelé.
Ezenkívül számos nem vasúti, sima BKV-s csomópontban is van mozgólépcső, legalább felfelé (ez a fontosabb), pl. az Árpád hídi csomópont az 1-es villamoshoz.
Amúgy visszafelé fejlődjünk, hogy a rossz legyen a példa? Szerintem inkább pozitív irányban kellene fejlődni, nem visszafelé... :-(
Technikailag szerintem tuti megvalósítható lenne a dolog, csak akarni kéne...
"Amúgy pedig ne több évtizedes (évszázados) épületekkel példálózzunk."
A zuglói megálló szerinted mikor épült?
Amúgy nem vagy kissé elfogult? Mi van a többi megállóval? Kőbánya-alsó az smafu?
Egyébként itt Kőbánya alsón VAN lift!!! Nézd csak meg.
CSak nem használják már.. Nyugati felé nézel,elötted a lépcső! S ott van egy vészkijárat szerű jel...csak lefelé. S ott volt a lift. Egyébként pl a Szegedre menő IC-k(lehet csak befelé) de megállnak...
Itt is lehetne mozgólépcső.Multkor jöttünk haza,s egy tolókocsis(amputált lábú úr) megkérte a párom hogy vigye le a tolókocsiját mert máshogy nem tud lemenni.:(
(Egy elfogulatlan kőbányai lakos,aki Kökire is,Zuglóba is sokat jár vonattal:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!