Hogyan tudok leggyorsabban eljutni Kőbánya-felső vasútállomásról Kőbánya-Kispest vasútállomásra 20 perc alatt tömegközlekedéssel?
A vonatról 15:39-kor szállok le, és a másik vonatom 16:04-kor indul Kőbányáról.
Segítsetek!
Nem akarlak álltatni, így azt mondom: leginkább sehogyan.
Kő-felsőről el kell gyalogolnod az Élessarokig, onnan a 85E vagy a 85 busszal irány Kö-Ki. De 20 perc alatt ezt nem tudod megjárni. A busz menetideje több néha mint 20 perc és akkor még nem gyalogoltál ki az állomástól.
Sajnos erre nincs rá lehetőség, hiába akarná ezt az ember. Ha teheted, akkor fogj egy taxit, azzal időben ott lehetsz, de a BKV-ra nem számíthatsz.
BKV - MÁV kombó sem lehet (Kőbánya alsóra értem), mert a villamos érkezik(Élessarok felől) 15:47-re a megállóba, a vonat indul 15:48-kor indul, de egy perc alatt nem tudsz átvergődni a Liget téren keresztül.
Köszi!
Szerencsére sikerült elkerülni ezt a helyzetet. Akkor nem csak én láttam lehetetlennek az átjutást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!