Mi az az "egy nyomon haladó jármű"?
Nem én vagyok nagyokos, ne vitatkozzunk már. K G leírta.
Gondolkodj már. Akkor az egy nyomon haladó jármű csak a monocikli lenne meg a furik? Hány monociklizőt láttál már az úton közlekedni. Mielőtt írsz valamit gondold már végig, aztán csapj a billentyűzetre.
A lényeg már elhangzott, az egy nyomon haladó jármű összes kereke a menetiránnyal megegyezően egy vonalba esik.
Most soroljam fel mégegyszer? Ilyen a motorkerékpár (az oldalkocsis nem, mivel az olalkocsinak is van kereke (mily' meglepő)), a kerékpár, a moped, a bicikli, a monocikli stb.
___
Komolyan furcsa ez az oldal. Jó ideje nem is néztem már, mondom nézzük már meg milyen nyavajgásokkal jönnek. Itt ez a kérdés. Az egyik benyögi, hogy elektromos talicska, erre rá a válasz, hogy az 4 nyomon halad. Maradtatok volna csendbe. Erre jössz te, le "nagyokos"-ozol, hogy az egy nyomon haladó az az egy kerekű. Úgyhogy szerintem ez volt az utolsó, hozzászólásom itt, meg itthagyom ezt a fórumot, mert hülyeség ide írni. Ugyanazok a kérdések, ugyanazokkal a hülye válaszokkal. TISZTELET annak a pár értelmes embernek, akik tudnak is édemi választ adni, mert van tudás a gondolataik mögött.
Szép dolog így válaszolgatni másoknak, csak néha többet árt mint használ, meg kinek van energiája a sok frissjogsis, meg műszaki analfabéta lehetetlen kérdésein csámcsogni. Nem beszélve arról, hogy ha venné a fáradságot, és megkérdezné az apját, vagy a párját a "kedves" kérdező, akkor fele ennyi kérdés nem lenne ezen az oldalon. De hát ez van.
Kielégítő volt számodra a válasz? A várnál több információt tartalmazott mi? :-D
Helló!
Kedves T5...nem tudom,miért kapod fel a vizet...
Akkor nagy tisztelettel kérdezem,hogy az úthenger egy nyomon haladó?Sokféle úthenger létezik,köztük olyan is,aminek az első és hátsó "kereke" ugyanolyan széles,menetiránnyal megegyezően egy vonalba esik...
Szóval a Te okfejtésed szerint ez is egynyomon haladónak minősül?Mert szerintem ennek köze sincs az egynyomon haladó járműhöz!!Még erre kérlek válaszolj!!Köszönöm!
Ja,nem tudom,ki nem gondolkodik,mielőtt leír valamit...és ki milyen jogon gyökerez le egy oktatót...
Az oktatód azért a kizárólagos monociklivel komoly tévedésben volt.. Ennek a meghatározásnak az alapja az ideális eset, kanyarodásnál az autó pl. 4 "csíkot" hagy.
Az úthenger pedig teljesen más eset, az nehézgép kategória, ráadásul elég speciális célú, amivel útépítésen kívül inkább csak szállítójárművön találkozhatsz.
Legyen neked igazad...bár meghazudtoltad saját magad...
Egyszer írod,hogy egynyomon haladó az,aminek az összes kereke egy irányba esik. (nem szó szerint idéztem tőled,de a lényege ez)
Az úthenger is ilyen,itt meg előhozakodsz mással...
Mindegy..én többet nem írok ide...Nincs értelme...
Az "egy irányba esik" nem tőlem hangzott el, és igen, egy úthenger más kategória.
De végülis mindegy, nyugodtan sértődj meg. Nem fog lelki törést okozni.
Örülj magadnak, ha megkértél kapsz választ, bár nem akartam írni.
Szerinted? Több nyomon haladó. De jön a válasz, hogy "én láttam már olyat aminek ugyanolyan ez első és hátsó "kereke" (hengere, nevezd aminek akarod)". Általában kis méretűek, tekintsük őket egy nyomon haladónak. Amúgy több nyomon haladó.
Kérdés szempontjából lényegtelen, mert forgalomtól elzárt területen dogoznak, így nem fogsz olyan szituációban találkozni vele, ahol kivételes eset fordulna elő emiatt a besorolása miatt.
Felejtsük el egymást én azt mondom, azt sem tudod kivel vitatkozol, összekeversz engem K G-val, az oktatód, vagy az aki mondta neked (gyanús, hogy oktató nem mond ekkora hülyeséget) továbbra is gyökér. Na szervusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!