Motor szállítás olcsón?
hát figyelj, én túl veszélyesnek érzem az ilyen pici testű nagy teljesítményű robogót, plusz nem lehet kanyarokba úg bedönteni, jó-jó gyorsul, de a kis kerekek nem úgy viszik az útra az erőt, mint egy 125-ös 4ütemű cbr, tapasztalat
és pff autómataváltó... hát
van egy simson felépítésű, és egy kis robogó kerekű motorom, azonos blokkal, hidd el, hogy ég-és föld a kettő között a különbség
persze nem akarlak lebeszélni, de lehetséges, hogy találnál ettől sokkal jobb alternatívát is, pl olyat, ami nem robogó testbe van bújtatva
utolsó!
Tisztába vagyok vele, egyet is értek, csak nekem nem engedik, hogy "nem robogó felépítésű" motorom legyen, mert az "veszélyes". Sosem akartam megérteni a szülők gondolkodásmenetét... A CBR125 tényleg jó lenne de... Tehát maradnak a "nem veszélyes motorok" a robogók :/ A döntésről meg annyit, ha tiszta az út, semmi sem akadály. 125-ös majesty odáig döntöttem, hogy leért a kipufogó (persze tiszta pályán) Ha tossz az út, 20 colos kerékkel se lehet jobban dőlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!