Élőállat szállítás vonaton?
Elvileg szájkosár nélkül nem szállíthatod, de szájkosárra minden probléma nélkül.
Itt vannak az árak:
Simán viheted szájkosár nélkül ,nekem eddig soha nem szóltak.
De ha gondolod vegyél egyet és ha rád szólnak akkor tedd fel a kutyára.
Még egy tanács: én az oltási könyvet ilyenkor mindig magammal viszem.
Hát kedves utolsó : szól belőled az empátia és kedvesség. Inkább fogd be vagy dugd a kezed a seggedbe!
Szájkosarat már lehet venni 1500ft-tól . De nem fognak szólni.
A komment megírásának időpontja: ma 12:24
Nekem sincs sok pénzem, de naponta rengeteg kutyát látok, a szájkosarat viszont ritkábban, látok mint fehér hollót. Kutyasz*rt meg annál többet. Szóval itt nem a pénzről van szó, hanem a hozzáállásról. Közepes kutyára már jó ha van, egy a fiókban, mert pl. ha elviszed egy kutyafuttatóra, ott sem árt például, ha van.
Nah csak ,hogy nehogy azt hidd okoskodni szeretnék kedves utolsó. Bemásolom a jogszabályt!
7.§
(1) Közterületen ebet sétáltatni csak pórázon, harapós, támadó vagy kiszámíthatatlan természetű ebet pórázon és szájkosárral szabad, kivéve ahol azt tábla tiltja.
Szóval nem kell szájkosár minden kutyára ,sőt a kutyák 80%-ra. Ne ezen legyél felháborodva hanem azokon az embereken akik kidobják, elhagyják a kutyájukat és azok harapnak ,támadnak meg embereket.
A kutyasz@r: vagy felveszi valaki vagy nem. Én és nagyon sok ember a környezetembe felveszi. Gondolkozz egy picit, mi lenne ha egy kutyás szedné csak fel ...
És mi értelme van ha vesz egy szájkosarat ami a fiókban van ? :) Nem a lakásba kell ráadni.
Van neked kutyád? vagy volt? Mert kutyafuttatóban 1. nem kell szájkosár,se póráz 2. aki tudja ,hogy harapós a kutyája az nem viszi be a kutyáját a többi közé.
Kicsit gondolkozhatnál és utána mondj véleményt. Mert amiket írsz az hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!