Hogy van ez a vonatjeggyel?
15:10
Szkennelj már be egy ilyen jegyet, mert erre már én is nagyon kíváncsi lennék, hogy írták rá az átszállást (szintén vasutas)...
"14:58 : Bocsánat ha én úgy jártam iskolába 4 évet, hogy Cegléden átszálltam és Szegedig mentem. Fel volt tüntetve. Köszönjük a hozzánemértésedet."
Te nagyon okos emberke.
Azok az állomások az útirány megjelölésére szolgálnak, és nem az átszállás megjelölésére...
Egyértelművé teszi, hogy Te Cegléden át utazol Szegedre, és nem mondjuk Cegléd-Szolnok-Kiskunfélegyházán át Szegedre.
Sőt az ott esetlegesen megjelenű jelenken is van külön jelentésük, pl: =, -, /, #, stb, de a megfejtésükkel inkább már nem traktállak...
Csak hogy egyértelművé tegyem:
Ha Nyugatiból Vácra utaznál, de Veresegyházán át, akkor ezt látod majd a jegyen:
Budapest-Nyugati
(Veresegyház)
Vác
Viszont Nyugatiból minden vonat közvetlen Vácra, Veresegyázon át, tehát nem kell ott átszállnod, annak ellenére, hogy te ezt gondolod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!