Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért retkesek a vonatok?

Miért retkesek a vonatok?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy most miért. Ennyire rosszul megy nekik, hogy legalább évente egyszer normálisan nem tudnák kitakaríttatni őket? Habár, egyik ismerősöm mesélte, hogy egyszer látta a mosdót takarítani, de a falat is meg a wc-t is ugyanazzal a ronggyal törölték. Nem az új vonatokról beszélek, hanem a távolságiakról. Büdösek és retkesek.
2011. júl. 24. 14:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

ma 15:30

lehet hogy így volt..de India egyre jobban kezd fejlődni..Még vannak helyek ahol eléggé kiütközik a szegénység,de a nagyobb városokban látványos haladás tapasztalható.

2 hónapot voltam kint,és magam is meglepődtem,hogy mennyi különbség van város és város között..

39/N

2011. júl. 24. 15:37
 22/22 anonim ***** válasza:

"a kuka meg teleb.szva szeméttel"

Ezzel speciel nem értem mi a problémád, szerintem pont erre való. Egyébként külön köszönöm a téma részletes boncolását, mindig is kíváncsi voltam a kocsik takarításának a rendszerére. Megkérdezhetem, hogy milyen munkakörben dolgozol?

2011. júl. 25. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!