Hogyan lehet eljutni a Déli pályaudvarról a Keleti pályaudvarra metró nélkül?
én a 4/6-os villamossal mennék a Blaha lujza térig (ha még át nem nevezték) ..ott átszállok a 7-es buszra vagy a 173-ra vagy szinte bármelyikre ami elvisz 2 megállónyira a keletihez.
vagy épp gyalog mennék mert ugy sincsen már messze a blahától
"én a 4/6-os villamossal mennék a Blaha lujza térig (ha még át nem nevezték) ..ott átszállok a 7-es buszra vagy a 173-ra vagy szinte bármelyikre ami elvisz 2 megállónyira a keletihez.
vagy épp gyalog mennék mert ugy sincsen már messze a blahától"
A Moszkva/Széll Kálmán térről megy a 4-6-os, odáig vagy elgyalogolsz, vagy a Déli előtt a Krisztina körúton jár a villamos, azzal 1 megálló.
"ugyanis 30 percem lesz átérni hogy elérjem a vonatomat "
Ez tulajdonképpen még metróval is cinkes dolog, nagyon kapkodni kell a lábad, hogy sikerüljön átérni.
Tehát szerintem felesleges B terven agyalnod erre a távra.
Ha lehal a matró, akkor 30 perc alatt semmivel nem érsz át, ha meg úgyis lekésed a vonatod, akkor a metreópótló busszal megint nem tudsz eltévedni, mert elvisz a keletihez.
Nem kell mindent túlparázni, 20 évesen elég érett nagy lány lehetsz ahhoz, hogy ha baj van segítséget kérj, akár egy járókelőtől, akár egy BKV pénztárban vagy bárhol.
Azért nem 12 éves vagy :)
Jó utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!