Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan lehet eljutni a Déli...

Hogyan lehet eljutni a Déli pályaudvarról a Keleti pályaudvarra metró nélkül?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy metróval a legegyszerűbb és a leggyorsabb, de alternatív megoldások is érdekelnének. Próbáltam rákeresni, de ahogyan láttam közvetlen járat nincs egyéb, és nemigazán ismerem pestet! köszönm a választ előre is!
2011. júl. 3. 14:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Persze ez tény tény, de azért nagyobb biztonságban érzem magam ha van B terv, és nem jobbra-balra kell kérdezgetni. Én legutóbb sajnos nagyon megszívtam és ez egy örök életre szóló lecke volt :S
2011. júl. 3. 17:48
 12/19 anonim ***** válasza:

A délitől átsétálsz a Moszkva térre (már Széll Kálmán tér), ott felszállsz a 4-6 villamosra (mindegy, hogy melyik jön), a Blaha Lujza téren leszállsz, onnan akár el is sétálhatsz a Keletihez, vagy felszállhatsz 7-es, vagy 173-as buszra is, azok is letesznek a keletinél.

Nyugodtan kérdezősködj, a Moszkva térre és a Keletihez vezető utat is mindenki meg tudja majd mutatni. :)

De ha fél órád van, akkor az csak metróval fog sikerülni, és úgy is sietned kell.

Ha úgy látod, hogy nem érnél oda a keletihez időben, akkor a 4-6-osról szállj le a Nyugatinál, és menj be a Westendbe, ott tudsz nézelődni és enni is, majd vissza tudsz szállni a 4-6-osra, és mehetsz a Blaháig.

2011. júl. 3. 18:12
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
30 perc alatt akarsz átérni a Déliből a Keletibe metró nélkül? Sok sikert. Tudod azért építették meg a metrót elődeink, hogy ne kelljen alternatív útvonalakat keresni, így olyanok nincsenek, vagy rendkívül körülményesek, főleg egy ismeretlennek. Ha leáll a metró, és még a pótlás is, sőt az egész város megáll, akkor készíthetsz terveket az ábécé összes betűjéhez, akkor sem fogsz fél óra alatt odaérni a Keletihez.
2011. júl. 3. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:

hmmm 20 éves vagy és ráadásul lány, tökre felizgultam tőlled! Gyere tévedjünk el eggyütt! :)

--------------------------------------------------------

Viccen kívül, ha nincs metró esélytelen eljutni a délitől a keletiig. a metrópótlás meg azért nem megy olyan gyorsanarra is legalább kell várni 15 percet szóval ha nincs metró nem lehet eljutbi a keletihez amúgy én is az 5-ös buszt ajánlom (kb. 40-45perc, ha nincs sok felzálló és a sofőr csipkedi magát)

ÜDV!

2011. júl. 3. 21:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Természetesen alapból metróval indulok, hogyha bármi lesz akkro természetesen nem gondolom azt, hogy elérem a vonatot:S akkro arad a várakozás, meg az új IC-re való jegyváltás. Utolsónak: Hogyan tévedjünk el eggyütt, hogyha Te ismered Pestet?? :D
2011. júl. 4. 16:18
 16/19 A kérdező kommentje:
A többieknek mégegyszer köszönöm a választ!
2011. júl. 4. 16:19
 17/19 anonim ***** válasza:
46%

Attól még hogy ismerem pestet, el tudok tévedni (ha nagyon akarok)! Főleg egy csinos lány kedvéért! :) Aztán lehet, hogy kijutunk egy erdőbe és aztán szexelünk... XD

Úgy nagyvonalakban ez az elképzelés, de persze a helyszín lehet más pl: a saját lakásom felé is el tudok tévedni és nolám már is a szobámba jukadunk ki... De érdekes, ugye? :)

24F

2011. júl. 5. 20:30
 18/19 A kérdező kommentje:
honnan veszed, hogy csinos vagyok?? Na mnidegy, nagyobb gondom jelenleg, hogy megvegyem-e a jegyez az ic-re vagy inkább menjek biztosra és legyen másfél órám ugyanis akkor jön a következő:S jajj csak nincs kedvem másfél óráig a keletibe állni, bezzeg ha megveszem biztos lekésem ha meg csak ak övetkezőre veszem meg, akkor meg tuti ott fogok állni, úgy hogy időben odaértem....:S:S:@
2011. júl. 6. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:
23%
hát igen...
2011. júl. 12. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!