Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tudok apukám üdülési csekkével...

Tudok apukám üdülési csekkével diák vonatjegyet venni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
diákjegyet csak érvényes diákigazolvánnyal lehet
2011. jún. 7. 12:17
 2/5 anonim válasza:
Tudsz vele fizetni, igen. Előre is megvehetsz egy csomót, akkor dátum nélkül kell kérni, és utazás előtt ledátumoztatni (illetve ha közben volt áremelés, akkor a különbözetet kifizetni).
2011. jún. 7. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudsz venni igen, de neki ott kell lennie. (Ha az ő nevére szól.)

Elszaporodtak a hamis ÜCS-k ezért személyit kérnek a pénztárban, és ha ő nincs ott nem adja ki a jegyet.

2011. jún. 7. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok: bocsi, közbe rájöttem xD
2011. jún. 7. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Előttem múltkor pont ellenőrizték, hogy ki nevére szól az üdülési csekk. Elvileg kötelesek ellenőrizni, bár tavaly nekem semmit nem kértek el, mikor használtam fel vonatjegyre a sajátomat.. Ha fiú vagy, akkor elképzelhető, hogy nem is kérik.. de jobb, ha Apud ott van. Bérletet ugyan nem tudsz venni amúgy, de hogy milyen jegyet veszel, az legjobb tudásom szerint nincs korlátozva.
2011. jún. 7. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!