Ha veszek egy sima felnőtt vonatjegyet, akkor az oda-vissza érvényes?
Tudom, hülyén van megfogalmazva az alapkérdés, elnézést. Részletesebben:
ha Miskolcról Debrecenbe utazok, akkor a menetjegy ára 1970 forint. Ez az összeg a "vissza utat" is tartalmazza, vagy vennem kell egy új jegyet majd Debrecenben amikor vissza akarok jönni, és végül összesen az oda-vissza út 3940 forintba kerül?
Sose utaztam még vonaton :-/
Úgy kell kérned, hogy Miskolctól Debrecenig egy retur jegyet, vagy oda-vissza jegyet.
És sajnos az bizony 3940 Ft-ba fog kerülni :(
Baromi drágák a jegyek! Szerencsés érkezést!
gondoltam, hogy nem jövök ki ilyen olcsón, de reménykedtem, hátha :D
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz! ;)
"akkor menettérti (retúr) jegyet vegyél, az olcsóbb mintha kétszer vennél."
Egy fillérrel sem olcsóbb. Csak kényelmesebb nem kell 2x sorbaállni.
Menjél busszal a vonat a multé...
Ráadásul retkes büdös teli van rosszarcal a pályaudvar.
A busz sokkal kényelmesebb és árban is ugyanannyi. +Plússz vonat ellen érv minden vasútállomás ált a város szélén van míg buszpálya a város közepén. A busz aljába is be lehet tenni a csomagot díjjtalanul.
Jó utat.
"A busz sokkal kényelmesebb és árban is ugyanannyi."
Igen.
Milyen kényelmes egy nyomi kis ülésbe beszorítva, ráadásul melléd szintén beül egy szintén beszorított jóember. Lábadnak nincs hely, mozogni nem tudsz, zötykö,lődik fel-alá, és dugóban áll.
Álmaim netovábbja :)
Inkább vonat, legalább fel tudsz állni sétálni egyet, és ha szükséged úgy tartja a WC-re is kimehetsz.
Pont tegnap utaztam vonaton, kényelmes plüss ülőke, konektor 230V-tal, végig filmet néztem. Elmentem a WC-re, kedvem lett volna "örökbe fogadni" :) Jah, és személyvonat volt, Magyarországon.
Köszönöm a további válaszokat is :)
Azért választottam a vonatot, mert sokkal gyorsabb mint a busz.
És sajnos nem vagyok diák :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!