Miért nem szállíthat a Tatra (T5C5) utast a Nagykörúton (Bp. )?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 23:43
3/8 anonim válasza:
Peron miatt. A Combino 2400mm széles és hozzá lettek igazítva a peronok. A Tatra 2490 mm széles és vanak kilógó lépcsői ami miatt terhelve elképzelhető hogy leérhet.
4/8 A kérdező kommentje:
Kösz szépen! ;)
2011. márc. 27. 19:18
5/8 anonim válasza:
Én azért láttam már Tátrát a Nagykörúton, de utast ő sem szállíthatott, mert kicsivel vastagabb a szerelvény, még a Combinohoz képest is.
Bár én, a Hungária krt.-re leszek kíváncsi, mert hétvégére oda is be akarják rakni az új viliket.
6/8 anonim válasza:
Ha a Combinot kérdezed, akkor az bőven elmegy a Hungárián. Frel-alá járkált amíg a próbafutásokat teljesítette.
Lényegében modt is közlekedhetne csak a pálya állapota miatt nem engedik.
7/8 anonim válasza:
Legtöbb képpen azért mert a combino vissza tàplàlja az àramot és az 1 villamoson csak kis része képes vissza tàplàlni a felsővezetékbe
8/8 anonim válasza:
nem csak ezek, azért is, mert a combino 6 tátrának felel meg, és 17 jár a 4esen 17 a 6oson.
és, nem lenne elég tátra, de am is a t5c5 nem gyorsvillamos, ellenben a combino és a ganz az az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!