Szerintetek az nem hülyeség, hogy aki megszerzi a jogsiát motorra legyen az akár hány ccm2 2 évig nem szállíthat utast? Vagy ez csak 125ccm2-nél van?
Figyelt kérdés
Mert én most teszem le 125-re csak engem bosszant, hogy nem szállíthatok utast :S:D2009. okt. 30. 13:44
1/8 A kérdező kommentje:
Hoppá elírtam ccm3 akart lenni :D
2009. okt. 30. 13:48
2/8 A kérdező kommentje:
cm3 :D na végre
2009. okt. 30. 14:02
3/8 anonim válasza:
Gondolom a motor kategóriája az első vezetői engedély kategóriád, tehát kezdőnek minősül.
Pusztán attól nem lesz hülyeség egy szabály, mert nem tetszik. Inkább az a hülyeség, hogy a szabály hiányában esetleg jóval több utast érhetne baleset. A magam részéről nemigen ülnék fel utasnak friss jogsis motoros mögé még simsonra sem. Mivel a km nem ellenőrizhető, két évet adtak arra, hogy valaki megtanuljon a forgalom részeként haladni és csak utána, mikor vélhetően már nem indulatból kezd manőverekbe, vihet utast.
4/8 A kérdező kommentje:
Végülis van benne valami :D igaz én már mentem apám motorjával ami egy 750-es Honda 90 paci van benne és vittem vele apám és semmi bajunk nem lett :) meg volt egy Simson-om és egy 150-es Mz-vel tanultam meg menni de úgy h elötte nem ültem motoron soha :D
2009. okt. 30. 14:36
5/8 anonim válasza:
Szerintem is jó így ez a szabály. Előbb tanuljon meg rendesen motorozni, és csak utána szállítson utast.
6/8 anonim válasza:
Hát figyelj nekem 4 hónapos a jogsim, A1-re raktam le... 2x állított meg a rendőr miközben utast szállítottam és még csak meg sem említették h 'ejnyne ezt talán mégsem kéne' tehát én nem félek vinni utast. Nem rábeszélni akarlak mert isten ments h miattam bajod származzon ebből... csak megemlítettem ^^
7/8 A kérdező kommentje:
3. Hát előbb még KRESZ-ből kell átmennem de köszi :D lehet majd bepróbálkozom :D én is :D
2009. okt. 30. 17:00
8/8 anonim válasza:
én vihetek utast. (szlovákia) :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!