Miért mondja a MÁV pénztáros hogy csaló vagyok, mikor BKSZ jegyet veszek Fehérvárig, de onnan még tovább utazok egy másik jeggyel?
Miért csak ilyen keveset kap egy bérlet árából a MÁV?
Az IC-nél arra gondoltam, hogy még határon belül sem lehet BKSZ jegyet venni. Ha én például csak Kelenföldig szeretnék menni, azt személyvonattal meg lehet oldani, de az IC-re akkor sem érvényes a BudapestBérlet, ha megvveszem az 540 Forintos pót- és helyjegyet mellé. Tehát határon belül vagyok, de mégsem érvényes...
Szerintem inkább kerülne kicsit drágábba a BudapestBérlet, de lehessen minde budapesten belül megtett útra használni. És mint minden más bérletnek, ennek is lehetne 1. osztályra szóló változata is, és akkor nem kellene állandóan külön-külön megvennem a különbözeteket...
Nem egeszen stimmel a Tesco-s hasonlat, inkabb ugy lenne jo, hogy ha TESCO szalamit veszel kedvezmenyesen akkor csak TESCO zsomlet vehetsz hozza, akkor is ha az mondjuk 5 forinttal dragabb mint a Pek Bacsi Sutode szinten ott arult zsemleje.
Miert NE vehetne 180+10et az aki 190et megy? Hogy a ketto nem ugyanannyi az mar a vasut hulyesege. Ja hogy logika kene hozza kerem...
Akkor nincs mit tenni, szabalykoveto magatartas leszallni es a kovetkezo vonattal tovabbmenni. Magyarorszag, igy szeretunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!