Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kb mennyi idő kell ahhoz hogy...

Kb mennyi idő kell ahhoz hogy kiigazodjak Pesten?

Figyelt kérdés

Most készülök felköltözni Pestre és még nem igazán ismerem ki magam!

lehet h nem jó helyre írtam a kérdésem, ezért elnézést viszont a válaszok nagyon fontosak lennének!köszönöm:)

2011. márc. 20. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyéntől függ. Ha jó a tájékozódási képességed, memóriád, akkor pár hónap, max fél év.

De van aki 20 év után is elgondolkodik azon hol van a Móricz Zsigmond körtér....

2011. márc. 20. 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első. Max fél év alatt kiismered magad. Ismerős aki felköltözött úgy csinálta, hogy a környéken mindig más irányba indult el, és végül is a környező utcákat is nagyon jól megtanulta. Jön ez magától. Ha meg autóval közlekedsz inkább előtte nézd meg neten merre kell elindulnod, hogyan, miképpen. Ne használj nagyon Gps-t, mert akkor jobban fogsz arra figyelni mint az útra, és nem marad meg benned hogy merre is van az a bizonyos utca.
2011. márc. 20. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy ilyen pár forintos tömegközlekedés zsebtérképet arról menni fog tényleg nagyon jól lehet rajta viszonyítani, először még majd elő kell venned, aztán meg jön magától is.
2011. márc. 20. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én fél éve lakok Pesten és már kb 1-2 hónap után simán eltájékozódtam, ellenben ismerek olyan aki itt nőtt fel, de mégis eltéved, ha nem a szokásos útvonalon megy. Az teljesen esélytelen, hogy minden kerület minden zugát ismerd, de azt elérni, hogy a lényegesebb helyekre eltalálj nem bonyolult:) Én úgy fejlesztettem a képességemet, hogy az itt feltett "hogy jutok el ide meg oda" kérdésekre válaszoltam BKV-s térkép alapján:)
2011. márc. 20. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!