Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » BKV-nél utazási ügyekkel,...

BKV-nél utazási ügyekkel, sofőrrel kapcsolatosan hol tudok panaszt tenni?

Figyelt kérdés
Mert ugyanis milyen már az, hogy egy menetrend szerinti járaton a végállomás előtt 3 megállóval közli a sofőr, hogy garázsmenet?? És mikor mindenki leszáll, akkor járatszámot vált és megy tovább. Ez már a második alkalom, hogy megveszem azt a tetves 320 Ft-os jegyet és egy olyan busz, amin SEHOL nincs feltüntetve, hogy garázsmenet, egyszer csak kinnhagy a prérin. Nem értek hozzá, de szerintem ez így qurvakiszabbott szabályellenes.
2011. márc. 7. 22:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

Szomorú lehet ennyire rettentően elfoglalt embernek lenni.

Azért nincs időd várakozni mert ide írogatsz fasságokat :D

Szerinted a BKV mit fog tenni? Sűrűn elnézést kérnek és egyike leszel anak a napi 200 embernek akinek bocsilelelet küldenek aztán le vagy xarva részükről. Ne áltasd magad hogy foglalkoznak behatóbban a dologgal.

2011. márc. 9. 10:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Hat baratom, szamomra meg inkabb az a szomoru, hogy az ilyen hozzad hasonlo gyikok nem gondolnak abba bele, hogy esetleg nem a recskazasbol terek haza, hanem egyik munkahelyrol a masikra. Es barmennyire is nagyon hihetetlen es feldolgozhatatlan a rovar agyad szamara, de mint ahogy irtam, nincs idom csatlakozast varni. Kerdezd meg apukad vagy anyukad, hogy milyen az, mikor rohanniuk kell munkaba, hogy el tudjak tartani az olyan csaladkedvencet, mint te... Cimbi... erted? Ha meg autokazol, akkor meg ulj vissza es ne ugass.
2011. márc. 9. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Írta valaki a BKVfigyelőt - én is azt ajánlom neked. Hidd el, több is történik ott, mint egyszerüen sablonlevéllel válaszolnak neked.
2011. márc. 9. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha "megveszed azt a tetves 320 Ft-os jegyet" miközben "egyik munkahelyről a másikra utazol" - tehát állandóan utazol. Ki is szoktad lyukasztani a jegyet, ha már nem bérlettel jársz, vagy bliccelsz és vádaskodsz? Mert, ha igen, akkor előbb nézz magadba - azért is, amilyen stílusban írtál.

2011. márc. 10. 06:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Most nem ertem miert kell kiforgatni a szavaim. Bar biztos te valami, az en "kedvenc" buszvezetomhoz hasonlo nyomi sofor vagy. IGEN, lyukasztottam, de szerintem ez rohadtul nem tartozik a kerdeshez. Ugyhogy reszemrol itt le is zarom a vitat. A BKV-s buszsoforoket sem kell annyira konnybelabadva sajnalni...
2011. márc. 10. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Jólvan szájkarate mester, ülj le.

20 nap utazol napi 2x 320 ft-os jeggyel. Az 40x320 ft azaz te elköltesz 12800 ft-ot jegyre, amikor ennyiből bőven kijön a bérlet. Aha.

Te is ilyen fasszkalap ellenőrsasoló vagy, ha jön akkor lyukasztasz. Mindig az ilyeneknek a legnagyobb a szája.

2011. márc. 10. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!