Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » BKV-nél utazási ügyekkel,...

BKV-nél utazási ügyekkel, sofőrrel kapcsolatosan hol tudok panaszt tenni?

Figyelt kérdés
Mert ugyanis milyen már az, hogy egy menetrend szerinti járaton a végállomás előtt 3 megállóval közli a sofőr, hogy garázsmenet?? És mikor mindenki leszáll, akkor járatszámot vált és megy tovább. Ez már a második alkalom, hogy megveszem azt a tetves 320 Ft-os jegyet és egy olyan busz, amin SEHOL nincs feltüntetve, hogy garázsmenet, egyszer csak kinnhagy a prérin. Nem értek hozzá, de szerintem ez így qurvakiszabbott szabályellenes.
2011. márc. 7. 22:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az jobb lenne, ha otthagy a megállóban és meg sem áll tehát a préri széléig se visz el?

Amúgy bkv.hu lehet panaszt tenni.

2011. márc. 7. 22:18
 2/16 A kérdező kommentje:
A megállóban ne hagyjon ott, mert mint írtam, menetrend szerinti járat és sem a megállóban, sem a neten, sem a buszon nem volt feltüntetve. De még a sofőrben sem volt annyi, hogy szóljon, hogy nem megy végig.
2011. márc. 7. 22:23
 3/16 anonim válasza:

Én a 72-es trolival jártam így többször. Elfordult, és még az irány sem volt jó, egy csomót vissza kellett gyalogolnom, hogy tovább menjek.

Nagyon idegesítő. A villamoson legalább bemondják minden megállóban, hogy ez garázsmenet, és a Bosnyák térig megy csak...

Bkv.hu -n lehet panaszt tenni.

2011. márc. 7. 22:37
 4/16 anonim válasza:
Helyszínen leugatod.
2011. márc. 7. 23:12
 5/16 anonim válasza:
:)) utolsó válaszoló!!! felborultam a székkel a röhögéstől! köszönöm!!! :)
2011. márc. 7. 23:22
 6/16 anonim ***** válasza:

Melyik járat?

Mikori indulás?

2011. márc. 8. 09:18
 7/16 anonim ***** válasza:
Írj levelet a bkv-figyelőnek,ők továbbítják a megfelelő helyre.
2011. márc. 8. 14:55
 8/16 A kérdező kommentje:

Jarat: 272

Indulas ideje: 2011. marcius 7. 21:10

Indulas helye: Torokbalint, Munkacsy Mihaly utca

2011. márc. 8. 21:34
 9/16 anonim ***** válasza:

Azért a préri kicsit túlzás a város közepén. nem?

Egyébként, mivel sehol nincs a menetrendben, hogy ne menne végig, írj a bkv.hu-n panaszos levelet.

Ki fogják vizsgálni és ha figyelmeztetik a sofőrt talán történik valami. Ha meg azt írják vissza neked, hogy így kellett csinálnia, akkor a menetrendben fogják módosítani.

Amennyiben semmi sem változik, próbálj pár tanut szerezni melléd az adott járatról, többen többet értek el.

2011. márc. 9. 09:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Hat azert a Sasadi ut meg hudemessze van a varos kozepetol... raadasul, ahogy irtam nincs idom mindenfele csatlakozasokra varni. De mindegy, igy tettem, panaszt tettem.
2011. márc. 9. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!