Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megbüntettek a buszon! Hogy...

Megbüntettek a buszon! Hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés

Pénteken megbüntettek 8000 Ft-ra mert lejárt a 90%os kártyám 4 napja. Azt,mondták,hogyha bemegyek egy volán irodába le csökkenthetem a büntetést 1000 Ft-ra. De most mivel 18 év alatti vagyok, a szülőnek is be kell mennie velem??

Előre köszönöm a válaszokat.

2011. márc. 6. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Elég a személyid oda, nem olyan hivatalos ügy csak kikell perkálni a büntetést azt kész.

De be se mennék a helyedben.

Tudod hányan kinevetik az ellenőröket?

Nálunk pl volt olyan, nagydarab kigyúrt csávónak nem volt jegye szépen kiosztotta az ellenőrt majd ezt vágta hozzá: Kevesek vagytok ahhoz h behajtsátok rajtam :)

2011. márc. 6. 14:23
 2/5 A kérdező kommentje:
hát én sajnos nem vagyok nagy darab kigyúrt csávó... mert lány vagyok.:S
2011. márc. 6. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne menj el semmiképp, mert ugyan 8k-t húztak rád. Azért mondták ha bemész lecsökkentik 1k-ra h betudják hajtani.

Annyian nem mennek befizetni h csak nah. És nem hajthatják be csak így.

2011. márc. 6. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza a válaszolónak, csak felbujt téged. Ha nem intáézed el, a bűntetésed halmozódni fog, és később még rosszabbul járhatsz.

Most megúszhatod 1000 forinttal. Gondolom van egyéb igazolásod is arról, hogy miért kapod a 90%-os kedvezményt, azt beviszed, és azt ha bemutatod, akkor csak 1000 ft a bűntetésed.

Mindneképpen intézd el mert be fogják hajtani rajtad csak nem most nem 1 hét múlva hanem fél-1 évvel később amikor már 50000 lesz a tartozásod.

Közlekeési cégnél dolgozom, nem beszélek a levegőbe. Szerintem olcsóbb az 1000-t kifizetni.

2011. márc. 6. 15:11
 5/5 anonim válasza:
Megbüntettek? Hát ez tiszta f*szság. Miért nem mondtad hogy még nem küldték ki neked az újat? Az enyémet csak elkobozták, de azt is jó nehezen... Fú, de rühellem az ellenőröket.
2011. márc. 19. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!