Mi az ügymenet, ha megbüntetett az ellenőr, és nem szeretnék fizetni?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy 6000 Ft-os bírságot, mert a diákigazolványom nem volt érvényes arra az útra amerre mentem. Addig tiszta ha nem fizetek akkor egy idő után több lesz , meg kapok felszólításokat, de ezután mi következik? Kérem csak olyanok írjanak akik tényleg tudják, hogy megy.2011. jan. 25. 13:22
11/13 anonim válasza:
"Emellett KHR rendszerből egy év után kell törölni január 1-től az adatokat, de ez itt nem releváns :D"
Egy évvel a tartozás kifizetése után... Nem a felkerüléstől számítva! Nagyon nem mindegy! (bár ez nem tartozik a tárgyhoz)
12/13 anonim válasza:
minél hamarabb fizess, mert tényleg, ha nem akkor vagy majd egyszer levonják a fizetésedből vagy akármidből vagy kimegy a behajtócég és lefoglalja a dvd lejátszót stb....
13/13 anonim válasza:
Behajtó CÉG nem foglalhat dvd lejátszót. Olyan nincs is, hogy behajtó cég. Állami kényszerrel való követelésérvényesítésre az önálló bírósági végrehajtó van felhatalmazva. Ő pedig "nem cég".
És valóban a KHR-ből a tartozás kiegyenlítését követő 1 év után lehet kikerülni :) Ezt elfelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!