Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most ti mit csináltatok volna...

Most ti mit csináltatok volna egy ilyen 'öregasszonnyal'?

Figyelt kérdés

Hazaküldtek a suliból pénteken, mert rosszul éreztem magam, a 12.00-kor induló busszal jöttem haza (vidéken), és senki nem volt rajta, csak idős emberek és néhány kollégista (lehet, hogy lógósok, de minket is volt, hogy hazaengedtek 4. óra után, mert az 5-6. elmaradt). Tanúja voltam, hogy nénike húzósszatyorral majdnem elsőnek szállt föl, aztán nem ült le - ! - hanem beállt az ajtóba. A buszon kb. öten-hatan álltak. Miután elindult a busz, a néni odajött, hogy 'kislyányom, aggyad már át a helyedet, mert én nem bírok mán állni!'

Mondtam, a tőlem telhető legudvariasabban, hogy tessék szíves lenni mást megkérni, mert én nem érzem jól magamat. Erre a néni stílust váltott, és a félórás buszutat végigüvöltötte velem, hogy ez milyen olcsó kifogás, ezt bárki mondhassa, és én milyen bunkó kölyök vagyok. Én meg közben azt hittem lehányom. De még a többi idős ember is mondta neki, hogy hagyjon már, és állítson fel mást. De a néni csak kitartott az üvöltözésben, inkább nem ült le egész úton, pedig volt, aki felajánlotta neki a helyet, már akkor, amikor én mondtam, hogy rosszul vagyok.

Nem lehetne valahogy likvidálni? Vagy nem volt igazam?

14/l

2011. jan. 24. 16:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%
Az ilyeneket jól ki kell osztani, hogy apukád és az anyukád fizeti az adót, hogy ő ingyen rázathassa a p***, úgyhogy csak maradjon kussban!
2011. jan. 24. 17:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Ilyenkor beteszed az MP3-at, azt jól van...
2011. jan. 24. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi szombat reggel,ha megyünk haza munkából(éjszakából) távolságival,akikor van egy nő,aki a busz beállása előtt megérkezik 2perccel,és mindenkit fellök,és ő száll fel elsőnek!És még milyen jó pofa volt most hétvégén,hogy előreengedett egy kb 5éves gyereket meg a nagyanyját.
2011. jan. 25. 00:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Én mindig átadom a helyem, ha látom, hogy terhes, öreg vagy nem érzi jól magát...

De én is voltam hasonlóan rosszul egyik délután, anyummal együtt mentünk haza, ő sem volt valami jól, plusz neki a lába is be volt fáslizva. Egy ismerős néni szállt fel a buszra, sokszor vittük már haza innen-onnan, mindig csak panaszkodott a lábára. Gondoltam, neki nagyobb szüksége van az ülésre, leültettem a helyemre. Elindultunk, anyuval el kezdtek beszélgetni, majd egyszercsak hallom, hogy a néni száját elhagyja egy mondat: "Felállítottad a lányt?" Hát nekem ott egyből elborult az agyam, mondtam neki, hogy én magamtól is felállok, ha kell, nem vagyok én olyan...

Szerencsémre ismerős volt a sofőr, elnyitotta nekem az első lépcső feletti ülést, hogy ne álljam végig a 45 perces utat.

L/17

2011. jan. 26. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Én szépen vigyorogva megmondtam volna neki hogy keressen más helyet ha úgyse volt tele a busz csak le tudja pakolni a seggét valahova. Ha meg nem tetszik neki szarom le, felőlem végigüvöltözheti az utat én vígan nyomom a zenét és fülhallgatót fel. Egy vén nyanya ne pofázzon már nekem...ők se ilyen "jaaj fáj mindenem muszáj leülnöm" típusúak csak sajnáltatni akarják magukat.

Magamat ismerve én is kiabáltam volna vele bár legszívesebben lelökném a buszról.

2011. jan. 30. 18:09
 16/17 anonim válasza:
az ilyenekkel nem lehet mit csinálni max elkezdesz veszekedni vele de akkor csak rosszabb lesz. hát igen vannak ilyen öregek,szegényeknek már teljesen elborult az agyuk,de szerencsére nem mindegyik ilyen.
2011. febr. 5. 13:56
 17/17 anonim válasza:
nem kell foglalkozni vele. már úgysincs olyan állapotban hogy "erővel" felállítson a helyedről.
2011. febr. 5. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!