Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Pestiek, hogyan jutok el a....

Pestiek, hogyan jutok el a. (többi lent)?

Figyelt kérdés

Már tettem fel egyszer egy kérdést.

Húgomat kísértem nyelvvizsgára, hamarosan mehetünk a nyelvvizsgáért, de januártól elköltöztek.

Bajcsy-Zsilinszky út 31 szám alá!

A kérdésem megint csak az lenne, hogy hogyan jutunk el a legegyszerűbben? Egyáltalán a Nyugatiban kell leszállnunk?

Előre is köszönöm a segítséget!

2011. jan. 3. 15:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Ide beirod, hogy honnan akarsz menni hová, és kiadja a legegyszerübb eljutási módot.

2011. jan. 3. 15:15
 2/12 A kérdező kommentje:

igen csak én ezekben nem bízok.

Az útvonal terv is múltkor olyan bonyolultan írta le a legegyszerűbbet is hogy jajj...

Még jó, hogy itt megkérdeztem, és a válaszolók tök egyszerűen, és érthetően elmondták!

Jobban bízok abban, ha egy helyi írja le:)

2011. jan. 3. 15:21
 3/12 anonim válasza:
100%

Ezeket az útvonaltervezőket tényleg felejtsd el. De honnan indulnál, mert az nem tudom.

Egyébként tényleg a nyugatinál van a Skála oldalánál elindulsz a Bajcsin, ha jól tudom az a páratlan oldal

2011. jan. 3. 15:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A Bajcsy 31 a Nyugati pályaudvar és az Arany jános utca között helyezkedik el.

Így a bolondbiztos kis sétával, ha a 3as metróval mentek, leszálltok az Arany János Utcai megállónál, majd elkezdtek VISSZAFELÉ (a nyugati pályaudvar felé) sétálni és ott lesz a 31.

Vagy ha bátrabbak vagytok, akkor simán megkeresitek a nyugati térnél, hogy melyik a Bajcsy utca és azon kezdtek el menni. Akkor is meglesz a 31. Nem bújt el sehová:)

2011. jan. 3. 15:37
 5/12 A kérdező kommentje:

hát ez az, hogy azt sem tudom, hogy honnan induljak:P

Vidékről megyünk, a Nyugatinál gondoltam leszállni a vonatról, és onnan tovább tömegközlekedéssel.

de az is lehet, hogy pont nem a Nyugatinál kell leszállni, fogalmam sincs:S

Be írtam az útvonaltervbe, hogy Bajcsy-Zsilinszky út, de 3 vagy 4 kerületet is dobott ki:D

Egyébként az Osztrák Intézetbe megyünk!

2011. jan. 3. 15:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg a 31be mentek, akkor a Nyugati Pályaudvaron szálljatok le, Onnan meg az amit írtak. Skálát megcélozzátok és ott már a Bajcsy van. Vagy Metróval 1 megálló Arany János utcán le, és ott is a Bajcsi van.

Nem lehet eltéveszteni.

2011. jan. 3. 15:42
 7/12 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm szépen!:)
2011. jan. 3. 15:43
 8/12 anonim válasza:

legegyszerűbb lesz, ha várost is írsz, mert ha még a pályaudvarral sem vagy tisztába...

meg írj egy nyelvintézet nevet.

de ha a nyugatiból akarsz eljutni az VI. kerületi Bajcsy-Zsilinszky út 31 szám alá, akkor a legegyszerűbb a nyugatiból sétálni, az ingyen van.

[link]

2011. jan. 3. 15:45
 9/12 A kérdező kommentje:

igen valószínű, sőt szinte biztos vagyok, hogy a VI. kerületi lesz az.

Az Andrássy út 21ről költöztek oda.

Amúgy már írtam, hogy az Osztrák Intézetbe megyünk:)

De a térkép alapján, már nagyjából dereng is, hogy merre kell mennünk!

2011. jan. 3. 15:57
 10/12 A kérdező kommentje:

De amúgy ez olyan ... dolog, hogy oda sem írják, hogy hanyadik kerület.

Most úgymond mi "vidéki parasztok" honnan tudjuk?

Mondtam is anyunak, hogy szerintem tuti, hogy a VI. kerületi, mire ő: "attól, hogy te úgy gondolod még elköltözhettek a világ f.szára is" :D:D

2011. jan. 3. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!