PESTIEK! Hogy jutok el a legegyszerűbben a reptérre 2es terminál?
Dunaújvárosból megyek fel pestre.
Leszállhatok a buszról :
Budapest Népliget pályaudvar
a vonatról: Déli pályaudvar
Kelenföld
Jah és hajnali 5re kell felérnem. Köszönöm!!
Igen, a Népliget lenne a legjobb, csakhogy ha hajnali 5-re kell a reptérre érned, BKV-val nem fogsz addigra odaérni, mert az első metró 4:30-kor indul Újpestről és 31 perc a menetideje, szóval kb 5-re van csak Kőbánya-Kispesten és onnan még a 200E busz, ami 5 óra előtt csak 4:38-kor és 53-kor indul... Sehogyse érnél így oda időben, úgyhogy én mindenképp Népligetet javasolnám, közelebb van, mint a Déli és onnan pedig taxi.
Én elég közel lakok Kőbánya-Kispesthez, mégis mikor eddig utaztam, mindig taxit hívtunk. A város szélénél rámegy a reptéri gyorsforgalmira és azon tud húzni már rendesen, hamar ott leszel, főleg hogy ilyen korán mész.
köszönöm!
és ha előtte való nap este felmennék? meddig járnak a vonatok/buszok/metrók??
Második vagyok.
Mivel nem tudom, milyen busszal jönnél, vagyvonattal, így passz, de nézd meg elvira.hu-n a vonatokat, hogy előző nap meddig járnaké Buszt meg gondolom itt: [link]
A bkv járataira meg BKV.hu és felül kiválasztod h busz, metró, villamos, troli vagy mi kell neked. Amúgy a Népliget vonala az a 3-as metró.
köszönöm a linkeket!
valószínűleg vonattal fogok menni.
az elvira.hu-n találtam is vonatot.
dunaújváros 22.37 - kelenföld 23.52 (vonattal)
kelenföd - zugló PIROS 7-es autóbusszal közvetlenül[40]
zugló 0.44 - ferihegy 1.00
akkor ezek szerint a 7es számú busz jár ilyen későn is?
A 2-es vagyok.
Hát nem tudom, BKV.hu-n [link] itt utolsó 7E(piros) járatot 23:11-re írják. És csak ez, meg a 173E végállomása van Kelenföldi P.U-nál.
Na de kicsit utána kerestem, és szerintem:
dunaújváros 22.37 - kelenföld 23.52 (vonattal)
Utána 907-es éjszakai busz ( [link] onnan a Kelenföldi vasútállomástól 23.59 indul és Zugló vasútállomáson 0.29-kor van.
Innen pedig 0.44-kor indul vonat Ferihegyre, ami 1:00-kor érkezik.
Nagyjából te is ezt írtad, csak a piros7-es nem stimmelt, főleg hogy olyan már nincs is, csak 7E és az sima nappali járat, este már nem megy. Szal ugyan ott megáll a 907-es éjszakai, az lesz jó. Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!