Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek mi várható?

Szerintetek mi várható?

Figyelt kérdés

Most kezdik mondogatni a hírekben meg mindenhol, hogy nagy havazás és még nagyobb fagy várható a következő napokban, hogy a kocsisok nagyon vigyázzanak, csak ha nagyon fontos dolguk van, akkor induljanak útnak, ugyan ez vonatkozik a buszokra is.

Na most a barátnőm Szegeden lakik és már 2 hónapja tervezzük a találkozást, már mindketten nagyon várjuk és úgy terveztük volna, hogy vagy pénteken/szombaton/vasárnap leutaznék vonattal Szegedre. Anyukámmal is már százszor megbeszéltük hogy így lesz egy napig az ottlétem, hogy ne aggódjon ennyire miattam, erre ma este jön haza és közli, hogy nem fog összejönni a lemenetelem, mert nagyon jegesek lesznek a sínek és még ott ragadhatok a vonaton meg más ilyen finomságokat. Engem ez nagyon szíven ütött, mert ha az ember már 62 napja tervez valamit és szeretné is, hogy sikerüljön, azért nehogy már egy ilyen kis fagy tönkretegyen mindent. Mondtam is neki, hogy nem neki kell leutaznia, hanem nekem, meg hogy nem lesz semmi bajom, ha esetleg késik a vonat meg ilyenek, meg hogy ha egyáltalán meg sem engedi, hogy felszálljak rá, honnan tudja biztosra, hogy gond lesz?

Ebben kérném pár okosabb ember segítségét, hogy szerintetek pénteken és a hétvégén milyen lesz az időjárás Budapest és Szeged között, illetve hogy érdemes-e elindulnom, vagy hogy valami nyugtatást mondjak anyámnak, mert ezt nagyon szeretnénk mindketten a barátnőmmel és nagyon rossz lenne, ha anyám miatt nem jönne össze.. :/

Köszi előre is a segítségeteket, további szép napot!

2010. dec. 28. 18:12
1 2
 11/11 anonim válasza:
Vedd jelnek, úgyse fog anyukád elengedni, mert félt, 14 éves vagy, ez normális is. Lépj tovább.
2011. jan. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!