Ha elsőre festem le a robogóm idomjait nem várható jó eredmény? (ezt olvastam)
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 20:10
1/8 anonim válasza:
Lehet jó eredmény de: akkor vagy mázlid van vagy született festő vagy.
2/8 anonim válasza:
Lehet szép eredmény, ha mondjuk egy fényező elmagyarázza hogy mit és milyen sorrendben kell csinálni.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,és mennyibe kerülhet egy robogó fényezése?
2011. máj. 29. 20:56
4/8 anonim válasza:
Elemenként 15-20ezer kb fényezőnél. Én otthon 4db spray segítségével (800Ft/db) plusz csiszoló papírok, és láss csodát, tökéletes lett.
5/8 A kérdező kommentje:
az király :D és elsőre csináltad??ki mutatta ,hogy hogy kell vagy esetleg vmi honlap segítségével?:)
2011. máj. 30. 14:48
6/8 anonim válasza:
Robogót még sose fújtamelötte, csak max ilyen berugókart stb. De nem tudtam volna fényezőhöz elvinni , mert drága. Így viszont nagyon szép is lett, meg utána kapott gyári Yamaha matricázást, senki nem mondta volna meg , h én fújtam egy egyszerű sprayvel. Bár alapdolgot be kell tartani és akkor könnyű. Pl: a felületet jól elő kell készíteni, alaposan megcsiszolni (gyenge vizes csiszolópapírral, fújáskor meg flakon egyenesen legyen tartva, lefelé fordítva fröcsög, és lehet csiszolni és újrafújni. Meg ugye ne napon csináld, hanem árnyékban de melegben,lehetőleg bogarak ne repkedjenek, por ne legyen stb.
7/8 anonim válasza:
Igaz, flakonból relatíve egyszerű fújni.
Amire érdemes odafigyelni, hogy a flakonos festékek általában nem állnak ellen a benzinnek, szóval olyan helyen ahova fröcsöghet érdemes olyat keresni, ami ellenáll. Árulnak olyat is, pl. keréktárcsa festék néven, ugyanúgy sprayben.
8/8 anonim válasza:
Én a Motip Very Well nevű festékspray-ét használtam, az olaj és benzinálló, sokféle színben kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!