Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak nálunk vannak szétfirkálv...

Csak nálunk vannak szétfirkálva, megrongálva a tömegközlekedési eszközök?

Figyelt kérdés

Szétfirkált metró, busz, villamos, üvegbe karcolt jelek, írások. Az ülések szétszaggatva stb.

Aki Használja a BKV-t az tudja miről beszélek.

Csak nálunk megy ez?

Külföldön normálisan néznek ki a tömegközlekedési eszközök?

Gondolok itt Német, Olasz, Spanyol országra, Angliára. Szóval európára.

2010. dec. 15. 21:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kedves 22:09.

Én budapesti vagyok, így nincs érdekemben győrt isteníteni.

De ha elolvastad a hozzászólásom, és megy az értő olvasás akkor valószínűleg ezt meg is értetted. Vagy nem?

2010. dec. 15. 22:49
 12/27 anonim ***** válasza:

"Örülni kéne h van élet. "

Örüljön a váci püspök meg a dalai láma! Nevetséges. Egy vonatot már egy 80 IQ-s 5 éves gyerek is össze tud firkálni! Úgyhogy egy ilyen tett nem a művészet, hanem a szánalom kategória. 0 lebukási esélynél mi izgalom van benne?

És te még őket véded? Te sem vagy 100-as!

2010. dec. 16. 00:36
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákiában is össze vannak firkálva a buszmegállók, de a járművekre és a jegyautomatákra jobban vigyáz a közlekedési cég!
2010. dec. 16. 00:37
 14/27 anonim ***** válasza:

Kunság Volán járatai viszonylag problémamentesek, meg a helyi járaton sem vészes a helyzet, a Körös Volánnál pedig talán még egy kicsit jobb a helyzet. A Délkelet-Magyarországra érkező Volán járatok is szintén jónak mondhatók.

BKV-ról lövésem sincs, csak képeken láttam.

2010. dec. 16. 05:47
 15/27 anonim ***** válasza:
Itt Debrecenben én még soha nem láttam firkát egy buszon/villamoson/trolin se.
2010. dec. 16. 20:21
 16/27 anonim ***** válasza:

Külföldön is vannak firkák. Nézz ki bécsbe. Vannak az ULF (új) villamosok azokon is meg lehet találni. Viszont hamar lemossák. Berlinben is volt egy teszt hogy kitakarítottak egy villamost és egy jó ideig hozzá se nyúltak. Úgy nézett ki mint budapesten.

Külföldön is firkálnak viszont elég hamar le is takarítják.

2010. dec. 17. 11:40
 17/27 anonim ***** válasza:
Győri vagyok és valóban itt marha kevés firka van... Karban tartják a buszokat, mondjuk jelentősen kisebb a járműpark mint a bkv-nek, de ha nem csalnának annyit a vezetői akkor talán maradna arra is hogy nem szakadt alváztörött szaros 415-ösök rónák az utcákat agyonfirkálva. 280-asok talán fizikailag jobb passzban vannak, de igazából csak kívülről szemléltem a buszokat pesti osztálykirándulás alkalmával.
2010. dec. 18. 01:17
 18/27 anonim ***** válasza:
Hát a nógrád volánnál nem valami jó a helyzet itt tele van firkálva horogkeresztekkel meg az egész ülés hátulját telefirkálják valami hülyeséggel úgyhogy itt nem valami jó a helyzet.
2010. dec. 19. 19:47
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Úgy utálom amikor rajta kapnak amikor a falra firk_______
2010. dec. 23. 00:32
 20/27 anonim ***** válasza:

Valaki azért végre elmagyarázhatná nekem, hogy ebben mi az öröm. Már kétszer is rajtakaptam firkászokat, igaz azok nem a BKV-t, hanem épületeket firkáltak össze. Mivel nem vagyok erős és testes, és persze tök egyedül voltam, ők meg bandában, csak szép szóval próbáltam rájuk hatni, leginkább kevesebb mint több sikerrel.

Az ilyennek egyébként a kezét kellene eltörni, többet nem csinálná.

Ráadásul akkor pláne fel tudok háborodni amikor olyan épületeket csúfítanak el, mint pl a Lánchíd.

Jó hogy nincs fegyverem, mert akkor pár ilyen b*fasz már nem élne, az tuti.

Egyébként az is érdekes, hogy ezek csak a gengszterváltás óta vannak, mióta "hűde nagyon kapitalista" " hű de nagyon majmoljuk amerikát" ország lettünk... Ez azért érdekes nem?

2011. márc. 24. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!