Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak nálunk vannak szétfirkálv...

Csak nálunk vannak szétfirkálva, megrongálva a tömegközlekedési eszközök?

Figyelt kérdés

Szétfirkált metró, busz, villamos, üvegbe karcolt jelek, írások. Az ülések szétszaggatva stb.

Aki Használja a BKV-t az tudja miről beszélek.

Csak nálunk megy ez?

Külföldön normálisan néznek ki a tömegközlekedési eszközök?

Gondolok itt Német, Olasz, Spanyol országra, Angliára. Szóval európára.

2010. dec. 15. 21:13
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
30%

Németből tudom h jönnek néha Magyarországra rajzolni nagyobb bandák. Szóval nem kell meglepődni mert késő este villamossal mennek és alkotnak.

Örülni kéne h van élet.

Magyarok közül pedig szám szerint 2 nagyobb társaságot ismerek akik 97től benne vannak a szakmában:) Szóval nem mondhatni őket amatőrnek.

24/F

2010. dec. 15. 21:28
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Sehol nem rongálják meg a tömegközlekedési járműveket. Nem is szokás,és szigorúan büntetik is.
2010. dec. 15. 21:37
 3/27 anonim ***** válasza:
72%

Én budapesti vagyok de győrben tanulok, így erről a városról is tudok nyilatkozni.

Kérlek, itt annyi firka van összesen, mint Pesten egy nagyobb úton. A Kisalföld Volán járatain alig va firka, egy buszon annyi van mint pesten egy fél ülésen.

Nem mondom, hogy itt nem rongálnak, de észrevehető a különbség+ a KV lemossa. Ha keletkezik egy firka, nekiesnek, és lemossák.Így nem éri meg firkálnia a kis.p.öcsöknek, mert úgyis kárba vész a munkájuk.

Amúgy a kezüket el kellene törni... Akkor nem lenne mivel firkálni.

2010. dec. 15. 21:39
 4/27 anonim válasza:
100%
Kedves első válaszoló, egy egyszerű firka nálad miért alkotás?:)
2010. dec. 15. 21:43
 5/27 anonim ***** válasza:
0%

Első vagyok

Mit értesz firka alatt?

2010. dec. 15. 21:45
 6/27 anonim válasza:
100%

Miskolcon sem tragikus a helyzet. Az újabb buszok szinte érintetlenek, a régebbi Ikarusokon is inkább a kor látszik.

A villamosok sem túl elgyötörtek. Kevés a firka és a karcolás. Bár a bécsi villamosok rosszabbak.

2010. dec. 15. 21:52
 7/27 anonim válasza:
"üvegbe karcolt jelek, írások", leggyakrabban az ablakon
2010. dec. 15. 21:53
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Olaszországban a föld alatti közlekedés mocskosabb, mint itt, legalább is a metrókocsik kegyetlenül összevannak firkálva.
2010. dec. 15. 21:59
 9/27 anonim ***** válasza:
Hát igen, mindenki elfogult a saját városával, aranyosak :) Szerintem itt se vészes a helyzet szeretem a régi 20-30 éves ikarus buszokat, azok a legjobbak !!!!:D IGEEEEEEEEEENNNNNNN!!!:D:D:D
2010. dec. 15. 22:09
 10/27 anonim ***** válasza:
máshol is, csak itt legtöbbször undorítóak
2010. dec. 15. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!