Akik nem hallgatnak zenét és/vagy nem olvasnak utazás közben nem érzik jobban mennyire elvesztegetik az időt az utazással?
attól függ... olvasni egyáltalán nem tudok mozgó járműben, zenét hallgatni nem szoktam... buszon vagy alszok vagy nézek ki a fejemből és gondolkozok, vagy nézegetem a csajokat :D
autóban pedig állandóan figyelem az utat pedig nem is én vezetek...
amúgy meg nem értem hogy hogy tudnak ilyen könyvb*zik még 20perces menetidejű buszon regényt olvasni...
16/F
Én nem tudom azt elképzelni, hogy ne legyen nálam könyv és/vagy zene.
vidékről járok be a suliba, busszal 1 óra az autópályán, ott meg ugye semmi nézegetnivaló nincs, olyankor olvasok, vagy ha nagyon korán megyek (6 előtt indul a busz) akkor zenehallgatás mellett alszok.
Buszállomástól még 3/4 óra a suli, metrón vagy a buszon mindig olvasok valami regényt, vagy ha kell, akkor tanulok.
21N
Nem szeretem az ilyen "időzavarral" küzdő embereket. Tedd fel magadnak a kérdést: el akarsz jutni "A" pontból "B" pontba? Ha a válaszod igen, akkor nem elvesztegetett idő az utazás. EZ AZ ÁRA, hogy "B" pontba juss.
Ezen a alapon mondhatnád azt is, hogy az alvásra, tanulásra, evésre, stb.-re fordított idő elvesztegetett.
Tudod mi az elvesztegetett idő? Az elvesztegetett időn való rágódás. Az tényleg fölösleges, hiszen mennyi hasznos dolgot csinálhatnál helyette ;-) .
Üdv: OWORION
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!