Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Akik nem hallgatnak zenét...

Akik nem hallgatnak zenét és/vagy nem olvasnak utazás közben nem érzik jobban mennyire elvesztegetik az időt az utazással?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én aludni szoktam, engem ugyanis fáraszt.
2010. dec. 10. 18:06
 12/18 A kérdező kommentje:
13:23 Komolyan ezt figyeled?!?!?
2010. dec. 10. 19:50
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

attól függ... olvasni egyáltalán nem tudok mozgó járműben, zenét hallgatni nem szoktam... buszon vagy alszok vagy nézek ki a fejemből és gondolkozok, vagy nézegetem a csajokat :D

autóban pedig állandóan figyelem az utat pedig nem is én vezetek...

amúgy meg nem értem hogy hogy tudnak ilyen könyvb*zik még 20perces menetidejű buszon regényt olvasni...

16/F

2010. dec. 11. 11:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Én nem tudom azt elképzelni, hogy ne legyen nálam könyv és/vagy zene.

vidékről járok be a suliba, busszal 1 óra az autópályán, ott meg ugye semmi nézegetnivaló nincs, olyankor olvasok, vagy ha nagyon korán megyek (6 előtt indul a busz) akkor zenehallgatás mellett alszok.

Buszállomástól még 3/4 óra a suli, metrón vagy a buszon mindig olvasok valami regényt, vagy ha kell, akkor tanulok.

21N

2010. dec. 11. 14:38
 15/18 anonim válasza:
100%

Nem szeretem az ilyen "időzavarral" küzdő embereket. Tedd fel magadnak a kérdést: el akarsz jutni "A" pontból "B" pontba? Ha a válaszod igen, akkor nem elvesztegetett idő az utazás. EZ AZ ÁRA, hogy "B" pontba juss.

Ezen a alapon mondhatnád azt is, hogy az alvásra, tanulásra, evésre, stb.-re fordított idő elvesztegetett.

Tudod mi az elvesztegetett idő? Az elvesztegetett időn való rágódás. Az tényleg fölösleges, hiszen mennyi hasznos dolgot csinálhatnál helyette ;-) .

Üdv: OWORION

2010. dec. 13. 09:22
 16/18 anonim válasza:
Nem, nem érzem. :) Vagyis kicsit. Ugyan annyira, mint mikor zenét hallgatok. Így is-úgy is csak bámulok ki a fejemből. Szeretek nézelődni. :D
2010. dec. 16. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsi leszek, hogy akinek most állandóan a fülében van a dugasz, 60 évesen fog-e még hallani valamit a világból?
2010. dec. 16. 16:15
 18/18 anonim válasza:
hát mennyi barom van. régen nem volt fülhallgató meg semmi, szóval hülye a kérdés is. vegyél egy fél liter pálinkát és azt igyad, miközben utazol. mindenki előtt. vagy ha szégyelled magad, emiatt, akkor ne kérdezzél hülyeségeket. ez több, mint felháborító. nem tudsz létezni a hülye fülhallgatód nélkül?
2010. dec. 17. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!