Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Metrón nektek is feltűnt,...

Metrón nektek is feltűnt, hogy a Blaha Lujza tér helyett Ama Róza teret mond a bemondó?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

20:14-es van, ahol kb. tényleg csak sistergést lehet hallani... xD

Jó múltkor 2 -es villamoson a haller utcát olyan ijesztően mondták be, hogy a velem szemben ülő kisgyerek elsírta magát az ijedtségtől. :S :D :D :D

2010. dec. 3. 20:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Metrón pár fiatal külföldi turista mondogatta a hangosbemondó után az állomások neveit. A Kálvin tér Kelvin volt, A Nyugati pályaudvarnak négyszer futottak neki, de nem sikerült. :)
2010. dec. 3. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hegyi Barbara a körúti villamoson nagyon szexisen mondja: Mester utca.
2010. dec. 3. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

mi Prágában utánoztuk a villamoson a bemondót, a cseh utasok meg röhögtek rajtunk :D mi is magunkon :D

az egyik villamosvonalon van egy olyan megálló, h Krematórium :D

kombinén a kedvencem a csepeli hév szubörben rélvéj :D

2010. dec. 3. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hegyi Barbara tényleg nagyon kéjesen mond mindet :D A kedvencem a végállomásoknál a "Good bye". Tényleg, mintha egy mozgalmas éjszaka után libegne ki :D
2010. dec. 3. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hú, azokat az angolosításokat én is nagyon bírom. :D Elég hülyén hangzanak, de jobb megoldást én sem tudnék.

Ilyen érthetetlen megállónevek meg szerintem minden vonalon vannak, attól függ, hogy éppen milyen "minőségű" villamossal/busszal találkozik az ember.

Én még azt szoktam szeretni nagyon, mikor a sofőr mondja be. Volt, amelyiket mintha horrorból szedték volna elő.

Viszont még sosem hallottam vicces kedvű sofőröket. Ezt nagyon sajnálom, pedig rengeteg vicces szólásuk kering a neten (Móricz Zsigmond kráter).

2010. dec. 3. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!