Metrón nektek is feltűnt, hogy a Blaha Lujza tér helyett Ama Róza teret mond a bemondó?
20:14-es van, ahol kb. tényleg csak sistergést lehet hallani... xD
Jó múltkor 2 -es villamoson a haller utcát olyan ijesztően mondták be, hogy a velem szemben ülő kisgyerek elsírta magát az ijedtségtől. :S :D :D :D
mi Prágában utánoztuk a villamoson a bemondót, a cseh utasok meg röhögtek rajtunk :D mi is magunkon :D
az egyik villamosvonalon van egy olyan megálló, h Krematórium :D
kombinén a kedvencem a csepeli hév szubörben rélvéj :D
Hú, azokat az angolosításokat én is nagyon bírom. :D Elég hülyén hangzanak, de jobb megoldást én sem tudnék.
Ilyen érthetetlen megállónevek meg szerintem minden vonalon vannak, attól függ, hogy éppen milyen "minőségű" villamossal/busszal találkozik az ember.
Én még azt szoktam szeretni nagyon, mikor a sofőr mondja be. Volt, amelyiket mintha horrorból szedték volna elő.
Viszont még sosem hallottam vicces kedvű sofőröket. Ezt nagyon sajnálom, pedig rengeteg vicces szólásuk kering a neten (Móricz Zsigmond kráter).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!