Metrón nektek is feltűnt, hogy a Blaha Lujza tér helyett Ama Róza teret mond a bemondó?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 19:02
1/16 anonim válasza:
Blahát mond az, csak az ilyen megálló hely bemondások felét nem lehet érteni, legyen az hév, metró, busz, vagy régebbi villamosok...
Én pl. Kén utcánál mindig Kill utcát értek :D
3/16 anonim válasza:
én meg mindig azt értem, hogy Blaha Lujza térD. :)
5/16 anonim válasza:
Ez főként vidékieknek vagy turistáknak tűnik fel. Akik naponta járnak egy-egy útvonalon, azok tudják, hogy mit kell hallani :)
8/16 anonim válasza:
Nem vagyok pesti, nem hallottam még. Engem az idegesít, amikor a Rail-Jet-en angol akcentussal ejtik a magyar Városok nevét. XD
9/16 anonim válasza:
százezer éves szoci tákolmány mondja be az állomásokat, addig örülj amíg ama rózát értesz, és nem amortizálódik még tovább, hogy annyi legyen az egészből hogy hrrrrkkaozzzsshér hkkkrröwezzsccc-h!
nagyon sz.r a színvonal, de legalább drága a jegy.
10/16 anonim válasza:
"Ez főként vidékieknek vagy turistáknak tűnik fel."
Ez szerintem nem így van. Én nem vagyok sem vidéki sem turista, de hallom, ha néhány megállót érthetetlenül mondanak be, ettől persze tisztában vagyok vele, hogy igazából mit mondanak. Inkább csak jót nevetek rajta magamban, hogy milyen baromságokat lehet érteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!